Takze chodim do autoskoly uz nieco cez 9 mesiacov, pretoze nebolo cas si skorej spravit jazdy. Zo zakona mam pravo robit vodicak presne 12 mesiacov. No a ide o to, ze v autoskole kde chodim je to samy keket. Pridem tam osobne, ze si naplanujem jazdy a sta
Pockaj ty sa chces na nich vysrat zo dna na den? Normalne tam chod a odhlas sa. Akurat vcera sa jeden chalan od nas odhlasil. Neviem ake vyhody z toho mozes mat, pretoze si zbytocne prisiel o (2x300sk), no a ten kolok by som niekomu predal kto to potrebuje za 9 kil. Inak to mas dost napicu autoskolu ked tam chodis uz 9 mesiacov. Drzim palce v inej.
Do inej autoškoly sa prestúpiť nedá. Podpísaním prihlášky si sa zaviazal, že vodičský kurz absolvuješ u nich.
Je tu však riešenie: Môžeš "tajne" chodiť na jazdy s niekým iným. Či už s kamarátom alebo si vybíš inštruktora (inštruktor berie asi 300,-Sk/jazda). Budeš jazdiť, kým si nebudeš istý sám sebou a v tvojej autoškole sa prihlásiš na skúšku v skoršom termíne. Podmienkou získania vodičského preukazu je totiž absolvovanie testu a jazdy s policajtom, nie absolvovanie teoretickej výučby či jázd s inštruktorom.
Da sa prestupit do inej autoskoly. Hocikedy sa mozes odhlasit samozrejme za istu financnu stratu. A v preukaze musis mat vypisane vsetky jazdy co si absolvoval. Instruktor ta nepusti ku skuskam ak nevie ako jazdis
Prestupit sa zo zakona da, takze ak si neni spokojny, tak mozes odist do inej. Keby sa ku mne tak spravali, tak by som prestupila asi aj ja. Aj ked za ten kolok ti asi tazko vratia peniaze. Ale s tym uz nic nenarobis, mal si smolu, ze si si zle vybral.
9 mesiacov!! ti toto!? ja som tam chodil 3 mesiace ked som mal 15 a spravil som si kategoriu na skuter do 50ccm lol.. na auto som tam bol 3 dni, dostal vodicak a este odjazdil po nom dalsich mozno 6 hodin.. no ponahlal som sa
Presne si viem predstavit co tym asi myslis, ja kebyze som nepodpisovala prihlasku a neplatila zalohu, asi by som tiez prestupila. Pretoze ta moja autoskola mala strasne zlu organizaciu, na vsetko som tam musela cakat...tyzdne, mesiace...o nicom.
Takze som rad ze sa da prestupit, kludne v inej autoskole budem robit jazdy odznova (aj tak som mal len jednu dvojhodinohvku). Tych 600sk im zaplatim, a ked sa naserem im tam necham aj ten kolok, skor som sa bal toho, ze by som musel zaplatit cely kurz (9 litrov ci kolko to je).
Kazdopadne maminej znamej *vraj* v tej istej autoskole kolok vratili (resp 1000sk), ked s nimi mala nejaky problem. Nie som jediny, kto ma s tymi arogantnymi keketmi problem.
no ja som platila zalohu 4000 hned na zaciatku a ta je uz nevratna pokial viem, takze to je aspon dobre, ze si nemusel platit aj zalohu. Drzim palce, nech si uz teraz vyberies lepsie.
dakujem, snad nebudu problemy ze chcem odist. A dalsia autoskola je fajn, priatelka tam bola a hovorila ze si mozem vsetky jazdy naplanovat aj naraz. takze pohodicka a aj pristup instruktorov je tam super.
Teraz som si o tom akurat pisala na pokeci a viaceri mi pisali, ze ked chceli prestupit, tak sa to nedalo, nevratili by im ani korunu, dokonca by museli este doplatit. Na prestup musis mat naozaj dobry dovod a tvoja nespokojnost nemusi byt vzdy dostacujucim dovodom.
Ale rano som si myslela, ze to mozne je, lebo brachova baba bola tiez nespokojna a presla do inej. Tak nastopro neviem, zalezi to asi od konkretnej autoskoly. Takze si radsej skus o tom viac nieco pozistovat a popytaj sa viacerych, lebo by si na to mohol doplatit, budem drzat palce
takze uz som odisiel z autoskoly. Kolok mi nevratili a este som musel zaplatit aj za trenazer a za jazdy ktore som mal (s tym som pocital, dokopy to bolo 1250sk). S tym kolkom som sa bol potom pytat v inej autoskole (kde mimochodom nakoniec aj idem) a povedali, ze kolok je moj a musia mi ho dat, tak isto ako aj lekarske potvrdenie (ktore mi tiez nedali). Takze tam nabehnem s mamou, ta ked je nasrata tak sa jej boji kazdy a ked to nepomoze, tak budem mat aspon dobry pocit, ze som presiel do autoskoly, kde je uplne iny pristup. Sice tie prachy ma seru, ale aspon som sa poucil, ze lacne veci su zvycajne na picu a radsej si priplatim za kvalitku.
@15 ver, ze aj moja priatelka bola z nich rozcarovana, ked tam dnes bola so mnou. Z tej druhej autoskoly mam uplne super pocit, aj ten majitel vyzera byt ze je super clovek a celkovo ten pristup je iny.
@17 nie mama nie je doma, pride az nedelu ci pondelok, tak potom pojdeme. Zatial skusim postudovat trosku zakony nech som si 100% ze mam narok na vratenie penazi za kolok, resp na vratenie samotneho kolku.
KOSICE TONEL!!!!!!!!!!Len do TONELA nechodte!!!!!!!!Ja uz robim asi rok,pritom som uz aavizovala viackrat,ze chcem dokoncit cim skor,lebo ja nato nemam cas ...Udajne vraj nikdy nie su terminy.Su velmi arogantní nezaujima ich nic len peniaze.Ked bola som na skuskach majitel ASTERIX pred skuskou zacal na mna kricat pred vsetkymi,ze radsej by som isla domov,aj tak to nespravim----lebo nedoniesla som kolky (ani to nepovedali). citujem ,,vypadni domov aj tak nespravis skusku..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je tu však riešenie: Môžeš "tajne" chodiť na jazdy s niekým iným. Či už s kamarátom alebo si vybíš inštruktora (inštruktor berie asi 300,-Sk/jazda). Budeš jazdiť, kým si nebudeš istý sám sebou a v tvojej autoškole sa prihlásiš na skúšku v skoršom termíne. Podmienkou získania vodičského preukazu je totiž absolvovanie testu a jazdy s policajtom, nie absolvovanie teoretickej výučby či jázd s inštruktorom.
Kazdopadne maminej znamej *vraj* v tej istej autoskole kolok vratili (resp 1000sk), ked s nimi mala nejaky problem. Nie som jediny, kto ma s tymi arogantnymi keketmi problem.
Takze dik za rady, pojdem do inej autoskoly.
Ale rano som si myslela, ze to mozne je, lebo brachova baba bola tiez nespokojna a presla do inej. Tak nastopro neviem, zalezi to asi od konkretnej autoskoly. Takze si radsej skus o tom viac nieco pozistovat a popytaj sa viacerych, lebo by si na to mohol doplatit, budem drzat palce