Čaute, chcel by som sa Vás opýtať, či na posledný pokus dajú na skúške nejakú ľahšiu jazdu alebo či berú vacsi ohľad na to, že už je to posledný pokus. Som stresak, tak robím hlúpe chyby
Jazdu, teda kadiaľ ideš určuje policajt, čiže to závisí čisto od neho a on ani nemusí vedieť, že to je tvoj posledný pokus.. Takže na to by som sa určite nespoliehala. Ak nevieš spraviť jazdu v rovnakej náročnosti ako majú ostatní tak treba viac trénovať.
tiež si myslím že neberú ohľad, sestra bola dobrá šoférka a nepodarilo sa jej spraviť ani na 3tí pokus, mali sme policajtku, ktorá bola neľudská a nafúkaná >
ja som mal to stastie, ze som cely kurz jazdil na tdi (fabia 2011) a jak naschval sa dva dni pred skuskou dojebala tak sme jazdili na benzinovej s polomrtvou spojkou..z 8 sme spravili traja..kamosa napriklad vyhodil zato, ze mu zvonil mobil a len ho povytiahol aby zrusil hovor
@laurikaaa ak ovladas predpisy cestnej premavky, zastanes na stopke, das pred ost v jazde vies jazdit v kruhovom objazde, neexistuje ze neprejdes....neexistuje....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» m.mojevideo.sk/3xlt... a čo potom
presne, len bez toho rehotajúceho sa smajlíka