Spravili ste autoškolu na prvý krát ? Zaujímajú ma najmä ľudia čo si robili autoškolu v BA, ale pokojne prispejte aj ostatní. Ak ste nespravili, kde bol problém? Test, cvičisko alebo jazda?
test nespraví len úplný koko. akože vážne. a ked nahodou nevies odpvoed, bude to ta najdlhsia cvicisko ok, pohorela som na jazde, lebo akosi som sa nejak nevedela zosuladit a do krizovatie som sla na trojke, dvojke a tak a potom so mv kritickom momente nevedela prepradit aj sa sustredit na ostatne auta a tak ale druhy raz smooth
@ssnehulienka Mne idú jazdy celkom fajn akože, len som zvedavý čo povyvádzam, keď sa na mňa bude pozerať policajt. Testov sa absolútne nebojím, spravil som si prvých 5 a všetky na 55, to je fakt primitívna záležitosť, cvičisko ešte len budem mať budúci týždeň, takže to sa naučím no a o dva týždne skúšky Nevadilo by mi dať to na prvý krát, bol by som celkom spoko len úprimne dúfam, že mi nedá jazdu na Dlhé diely, lebo som skončil.
v zatiahnutej ručnej brzde na cvičisku, ale nie u mňa najväčšia sranda, keď sa takéto niečo podarí hneď prvým dvom...ten následný stres na tvárach zvyšku skupiny
Auto skola na prvy krat. Test 5min-plny pocet, kuzelky som skoro presiel kolmo po kuzelke ale nastastie som si to stihol vsimnut a siel som znovu, a jazda: Bola rozbita cesta a boli znacky thak som sa im vyhybal ale tak bez smerovky tak za to ma spindal. A na konci ked priamo v smere pri benzinke bolo parkovisko som mal zastavit tak som nedal smerovku. Ale inac nechal ma prejst. @denix Co tam je tazke na testoch? Krizovatky musis chapat, rozmery sa musis naucit, a zvysok su otazky ktore len proste si musis prejst a pouzit rozum alebo naucit naspamät lebo par z nich sa zdá ze maju inu odpoved.
Alebo sa mi pacilo ako ked som vychadzal z cviciska a tam je taky mierny dole kopec dlha cesta. 1,2,3jka Lava ruka na volante, prava na stehne. A policajt: Ta co pan M. boli vas ruka?
hah ja som vždy spanikáril a dačo pokazil no testy som dal na 53b. cvičisko som šiel prvý čo je asi najlepšie isť prvý nasadol som do auta a od momentu ako som nasadol za 20sekund som už stál pred kolmím parkovaním uplne rýchlo som to robil tam som sa trošku ponaprával ale dalo sa do pozdlžneho som si musel trošku lepšie nadísť ale šlo to všetko rýchlo policajt povedal že taký rýchli už dávno nik nebol to ma potešilo druhý čo boli že ako blázon ale pekne za dáke 3min so mal celé a jazda v meste bola pohode raz mi jeden nedal prednosť tak som prudšie zabrzdil ale ja takže to bol jediný stres inak som nebrzidil vobec vždy som šiel po meste 45-50 a potom mimo mesta kúsok čo bol hneď som šiel 80 aby videli že radiť viem
ja som nespravil na prvykrat..cele jazdy som robil na totalne rozj felicii a na skusku som dostal fabiu, vsetko to chodilo inak prevodovka, spojka..cize mi to zdochynalo nonstop..no proste hroza..nemyslim si, ze to bolo fer ale tak v konecnom dosledku som bol ja za kkta
na 3 krát až, nejak som sa ich nebál a ani nebál a neriešil....
1 pokus-testy zrobil a na cvičisku ma vyhodil za totálnu kravinu, ale čouž keď musel niekoho vyhodiť aby prešli aj baby čo jazdili horšie a mali chyby ale no protekcia
2 pokus- jazdu som dodrbal bol som v nej dosť tak vriti a stres všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@denix Co tam je tazke na testoch? Krizovatky musis chapat, rozmery sa musis naucit, a zvysok su otazky ktore len proste si musis prejst a pouzit rozum alebo naucit naspamät lebo par z nich sa zdá ze maju inu odpoved.
1 pokus-testy zrobil a na cvičisku ma vyhodil za totálnu kravinu, ale čouž keď musel niekoho vyhodiť aby prešli aj baby čo jazdili horšie a mali chyby ale no protekcia
2 pokus- jazdu som dodrbal bol som v nej dosť tak vriti a stres všade