Nie som preto taka vseobecna rada... Ale je to fakt dolezite vybrat si dobru autoskolu, v tej mojej boli dobri instruktori, ale vsetko ostatne katastrofa. Tym myslim organizaciu, nahananie sa za prachmi na ukor kvality...
Ja som robil u Durinika motorku, u KABU som robil auto. Urcite by som isiel radsej KABOVI. Durinik ma uz takpovediac MONOPOL v trnave... Kaba je prijemnejsi, je viac ludsky, je tam taka rodinna atmosfera. Ma dobrych instruktorov, a dokonca aj pri skuskach ked robis pred policajtami ty pomaha... Nenapadne ty dava pozor na pedale, aby ty to neskapala, a dohoduje si par nejakych upozorneni, ze ked zakasle mas pridat a tak
Proste je to tam fajn. Auta sice nemaju jak durinik, ale maju 1xfelicia, 2x fabia a 1x octavia.
Co som pozeral maju super ceny, a celkovo je to tam velmi prijemne prostredie. V pohode ty tam zdarma spravia kavu, naleju miineralku a podobne.
Takze pokial mozem odporucit tak v Trnave KABA - je to pri obchodnej akademii na kopanke, cca 300 metrov od durinika.
Inac co sa tyka jazd, tak normalka, budu chodit pred tvoj barak pre teba, a tam ta budu aj vykladat, ako si povies
OPTIMA! za tyzden-dva ma nove auto, VW polo v plnej vybave genialny instruktori, skvely pristup, ja sa nemam na co stazovat! proste jednoznacne optima!!!
nie som spokojný s autoškolou nado z Beluše,je to obyčajný hajzeľ robil som u neho vodiča k vodicak robim uz od 16.02.09 tri mesiace som cakal na termin 20.05.09 natestoval som na 55 bodov a na jazde ma prvy raz ma vykopol za to ze som si odopol pas pri striedany a nepypol som motor to bolo na parkovisku ved som nikoho neohrozoval a druhy termin bol 3 mesiace 20.08.09 a druhy raz ma vykopol za to vsak že pri cuvany na kuželoch vraj som nešiel plynulo ale prerušovane a banenka čo šla predo mnou šla ako ra per furt jej zdochýnal motor a ta prešla a to len preto že si priplatila jazdy volam Nadovy kedy bude dalsy termin a ten skur....veny z...d mi ma odvahu mi povedat citujem "čudujes sa však som ti vravej kebyže si priplatis jazdy tak prejdes to mam chapat priplat si jazdy a nepoviem policajtom aby ta vyhodily za hlupost !!!! nech sa nehneva ale za vycvik bez kolkov chcel 500 euro plus kondične jazdy prepacte ale ja som neni prachaty natolko aby som celu vyplatu dal na vodicak zarabam 550 euro a to musim mat aspom 80 hodin nadcasu a to makam na tri smeny v sklade !!!!!!!! ale ja mam aj poplatky platim 150 euro za byt aj s inkasom plus uver za byt cca 200 eur plus strava ved starat sa o manželku,3 rocneho syna ale aj ten syn musi zit potrebuje topanky osatenie nehovorim ze som chudobny ale peniaze nemam na rozhadzovanie mam co robit aby nam to vyslo a to nerozhadzujem prachy na drahe oblecenie zn. nike a adidas pod uplne normalne a to este hrozia vypovedou lebo vraj potrebujem vodicak sk B rozsirenie VZV jedna sa o skupinu w2 to su voziky nad 5t a auto mam 5rocnu HTP 1,2 COMBI od rodicov vraj oni na nej jazdia malo ja vraj vyuzijem ked mam rodinu a to nije moje ale rodicovske skuste vzyt do mojej kože..!!! JE TO LEN OBYCAJNY SKRBLIK A RYŽMEN CO SA CHCE NA NIEKOM NABALIT PODLA MNA JE TO CHRAPUNSKE A NEETICKE S PODNIKATELSKEHO HLADISKA ZNEUŽIVA SITUACIU LUDIA POTREBUJU VODICAK KVOLY PRACI NEDOPORUCUJEM TAKUTU AUTOSKOLU VRAVY SA AUTOSKOLA HILEK NIEJE DOBRA ALE URCITE TAKEHO JEDNANIE NEMA TEJTO AUTOSKOLE SA VYHNITE AKO CERT SVATENEJ VODE SKUTE RADSEJ AUTOSKOLA PROFI HORNE KOCKOVCE ALEBO SEMAFOR DUBNICA NAD VAHOM KEBI SOM VEDEL SKOR TAK IDEM RADSEJ DO SEMAFORU
autoskola topercer akurat som prisla z jazdy je uzastny pristup ,vsetko...nestresuje ma,pri jazde mi hovori co a ako a popritom kecame o vselicom ...som spokojna
TOPERCEEEER TOPERCER TOPERCER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bála som sa prvej jazdy jak čert a absolutne sa pri instruktorovi nedalo mysliet na stres jazda totalne v pohodičke maximalnej...vrele odporúčam hlavne jazdy s jankom topercerom ja som sa rozhodovala nad topec,d.chynoranskou a euroautoskolou ale som rada ze som si vybrala co som si vybrala drzim vam pasticky!!!!!!!
KOSICE TONEL!!!!!!!!!!Len do TONELA nechodte!!!!!!!!Ja uz robim asi rok,pritom som uz aavizovala viackrat,ze chcem dokoncit cim skor,lebo ja nato nemam cas ...Udajne vraj nikdy nie su terminy.Su velmi arogantní nezaujima ich nic len peniaze.Ked bola som na skuskach majitel ASTERIX pred skuskou zacal na mna kricat pred vsetkymi,ze radsej by som isla domov,aj tak to nespravim----lebo nedoniesla som kolky (ani to nepovedali). citujem ,,vypadni domov aj tak nespravis skusku..."
autoskola PEDRO uz NIKDY!!!!otrasny pristup.instruktor vas vystresuje ze uz nemate chut nikdy viac si sadnut za volant. Peniaze si pytaju a j za material na skusky co vsade inde poziciavaju automaticky. Stary instruktor vam nepovie nic ked spravite nieco zle-iba sa zatvari a jeho syn na vas nahulaka ze sa rozplacete. ludia, ktorí nemaju trpezlivost by tuto pracu robit nemali!!!! este k tomu patrai aj k najdrahsim autoskolam v Trnave-aj ked neviem za co-cele zle!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale je strasne dlhy
Proste je to tam fajn. Auta sice nemaju jak durinik, ale maju 1xfelicia, 2x fabia a 1x octavia.
Co som pozeral maju super ceny, a celkovo je to tam velmi prijemne prostredie. V pohode ty tam zdarma spravia kavu, naleju miineralku a podobne.
Takze pokial mozem odporucit tak v Trnave KABA - je to pri obchodnej akademii na kopanke, cca 300 metrov od durinika.
Inac co sa tyka jazd, tak normalka, budu chodit pred tvoj barak pre teba, a tam ta budu aj vykladat, ako si povies
aj ja som sa to naučila
zvládne to každý
(takmer)
ale myslím že by človek musel byť extrémne blbý, aby to už na taký tretí krát nespravil