Na prvykrat, no problemo. Nic zlozite. Ludia co viem tak pohoreli na dost banalitach - odbocili vlavo ked mali zakaz, alebo presli na cervenu atp. Ale dost zalezi od policajta, niektori sice vytknu, ze toto sa nerobi ale nechaju cloveka dojazdit a prejst.
@majlos ale nekecaj ides pozret rusky a zlepsit medzinarodne vztahy
Inak ano spravil som to na prvy krat. Doteraz to nechapem, pretoze na jazdu som sa necitil vobec pripraveny ( 2 razy mi zakaplo pri rozbiehani a celkovo som zo seba nemal dobry pocit )
Traja ludia nespravili testy a dvaja konstruknce ulohy ( proste ani necekli )
Inak s jazdami nebol problem.
Podla toho co pocuvam, tak sa nazory aj skusenosti velmi lisia. Niektori tvrdia, ze zalezi aj od policajta. Nedavno som bol na kondicnych jazdach a tam mi instruktor hovoril ze za jeho 5 rocnej praxe sa mu nestalo, ze by policajt robil nejake naschvaly ( trebars navigoval uchadzaca do zakazu a pod. ) skor kontroluju tie zakladne veci, tzn. ci sledujes znacenia 0 rychlosti, prednost, ci davas smerovky a potom parkovanie, to hlavne v tych vacsich mestach.
Hlavne to chce klud, vzdy plati ze radsej pomaly a isto
Na prvýkrát obidva vodičáky a neverím tomu, že pokiaľ sa človek aspoň tri razy ukáže na teórií, pozrie si pred testami správne odpovede a trochu sa vie pozerať do spätných zrkadielok na jazde zručnosti, tak by bol niekto schopný to na prvýkrát neurobiť. Samozrejme, pokiaľ v tom nie je strašné more trémy, ale tá je podľa mňa zbytočná. Netreba sa báť
mmm.aj ja robim a bojim,bojim...Ze vraj ked ma policajt zly den,mojho kamarada nehali az na druhy raz,lebo zastal na oranzovej,ze to este mal rychlo prejst.takze nechapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ak nie, tak na čom ste pohoreli?
a odvtedy som za volantom nesedela radšej
@majlos ale nekecaj ides pozret rusky a zlepsit medzinarodne vztahy
ja som bola hlúpa, že som si tie testy nezohnala ešte pred skúškami
inak s jazdou som nemala problém, ani som sa nebála, a ani sa mi nechcelo končiť
Inak ano spravil som to na prvy krat. Doteraz to nechapem, pretoze na jazdu som sa necitil vobec pripraveny ( 2 razy mi zakaplo pri rozbiehani a celkovo som zo seba nemal dobry pocit )
Traja ludia nespravili testy a dvaja konstruknce ulohy ( proste ani necekli )
Inak s jazdami nebol problem.
Podla toho co pocuvam, tak sa nazory aj skusenosti velmi lisia. Niektori tvrdia, ze zalezi aj od policajta. Nedavno som bol na kondicnych jazdach a tam mi instruktor hovoril ze za jeho 5 rocnej praxe sa mu nestalo, ze by policajt robil nejake naschvaly ( trebars navigoval uchadzaca do zakazu a pod. ) skor kontroluju tie zakladne veci, tzn. ci sledujes znacenia 0 rychlosti, prednost, ci davas smerovky a potom parkovanie, to hlavne v tych vacsich mestach.
Hlavne to chce klud, vzdy plati ze radsej pomaly a isto
Drzim palce !
- inak ked som robil na auto tak som trosku krivo nacuval...ale inak v pohode..
- a na kamion bola hroza....policajt mi zabudol povedat aby som sa otocil a tak kvoli nemu som pobehal vsetky dediny v okoli GA