Chcela by som sa spytat, kolko priblizne musi clovek investovat ak chcce zacat podnikat a otvorit samoobsluznu autoumyvarku? ak niekto skusneosti? díík
Máš skreslený sen. Ak živnosť, niečo ti na rozbeh hodí štát.
Ak sročka na základ potrebuješ pokiaľ viem ešte po starom keď boli koruny tak 300 000SK. Teraz sa všetko zmenilo, takže určite nenájdeš takúto čiastku.
Podľa mňa, je to zlý nápad na podnikanie. Potrebuješ veľký kapitál na rozbeh firmy. A podľa tvojho fóra usudzujem, že nemáš ani šajnu ako sa zakladá firma cez sročku alebo živnosť a nemáš prehľad o peniazoch vložených do takého podnikania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Že sú aj lepšie možnosti investície. Toto sa mi zdá ako dosť nenávratná investícia
Máš skreslený sen. Ak živnosť, niečo ti na rozbeh hodí štát.
Ak sročka na základ potrebuješ pokiaľ viem ešte po starom keď boli koruny tak 300 000SK. Teraz sa všetko zmenilo, takže určite nenájdeš takúto čiastku.
Podľa mňa, je to zlý nápad na podnikanie. Potrebuješ veľký kapitál na rozbeh firmy. A podľa tvojho fóra usudzujem, že nemáš ani šajnu ako sa zakladá firma cez sročku alebo živnosť a nemáš prehľad o peniazoch vložených do takého podnikania.
Na tvojom mieste zvážim celý nápad.
Ale, veľa šťastia.