Mám avast pro antivirus a ked mam zapnuty webovy stit nejdu mi nacitat webove stranky ked to vypnem vypisuje ze pocitac nieje uplne chraneni nevie niekto pomoct prosiim...
naco si kupujes ci stahujes avast ?? to je najjebnutejsi antivir zo vsetkych a strasne spomaluje internet ....stiahni si radsej f-secure 2010 alebo kup
Ja mám avast a oproti tým predošlým, čo som mala (AVG, NOD), je najlepší. Odkedy ho mám, vírus som v počítači ešte nemala, a každý mi odchytí skôr, než ma to infikuje.
Skús si tam popozerať nejaké nastavenia, určite bude háčik v nejakom zaškrtnutom políčku alebo podobne...
Pouzivam Eset smart security 4, mam nastavenu najprisnejsiu ochranu a o nic sa nestaram, vsetko riesi sam. Co sa mi na nom paci je, ze aj blokuje stranky kde su tie super 60 eurove registracie... Nemam problemy s virusmi ani nebezpecnymi strankami
K Avastu a AVG sa nevyjadrujem, niesu dostatocne...
Kaspersky ma taktiez silny antivirak...
Nuz a k tej otazke, pozri si nastavenia urovne ochrany, kedysi som mal s tym tiez podobny problem.
@rado93 je pravda, že o nich nemusím vedieť, ale v porovnaní s tými predchádzajúcimi... Každú chvíľu mi kvôli nejakému vírusu nefungoval počítač, spomaľoval sa, vírus sa prenášal cez všetky USB, mp3-ky a podobne, po ich pripojení sa mi všetky vírusy pustili do počítača, prípadne sa nedali ani len vyliečiť či dať do trezora.
Avast mi všetko lieči a na všetko upozorňuje, a celá rodina si práve na mojom počítači lieči úspešne vírusy Neviem, či je dobrý ako taký, hodnotím ho len podľa predošlých skúseností.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Skús si tam popozerať nejaké nastavenia, určite bude háčik v nejakom zaškrtnutom políčku alebo podobne...
podla mna su aj lepsie antiviry ako tie ktore su napisane v prispevkoch nadomnou staci pouzit google
ale fakt sa cudujem ludom preco pouzivaju avast.... ved je to odpad
K Avastu a AVG sa nevyjadrujem, niesu dostatocne...
Kaspersky ma taktiez silny antivirak...
Nuz a k tej otazke, pozri si nastavenia urovne ochrany, kedysi som mal s tym tiez podobny problem.
Avast mi všetko lieči a na všetko upozorňuje, a celá rodina si práve na mojom počítači lieči úspešne vírusy Neviem, či je dobrý ako taký, hodnotím ho len podľa predošlých skúseností.