Hej řozmyslal sem o nejakom plane do buducna ked uz budem koncit vysku ze by som aj s par dalsimi kamosmi zalozili zoznamku v Azii a zaroven tu na Slovensku a tiez aj pre bratrov Cechov. Fungovalo by to na systeme ze azijske zeny ktore hladaju europana by
to sú jak tie ženy na objednávku čo fičalo v USA začiatkom 90. rokov
ale počul som aj šťastné príbehy na túto tému...škaredý zbohatlík si objednal krásku z kazachstanu, on je šťastný lebo má peknú jebačku a ona je šťastná lebo má pohodlný život v krajine 1. sveta win-win
objednavam si dve cernosky a dve indky total blby napad ale co uz... akurat co by si podporoval obchod s ludmi a nakoniec by si skoncil dakde zahrabany v lese po gulke od bratov z mafie
@veroniques o to vôbec neslo, a preco to je zle? som uz aj inde cital ako bars jaksi ludia v europe hladaju aziatky ale nedaju sa lahko zohnat a oni pritom maju radi europanov... tak preco nezalozit nieco taketo? a o tych druhych strankach si myslim ze to je fake...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
dvaja ludia z opacnej polky sveta kde je mentalita naruby, urcite budu spolu lahko a sladko vychadzat
bratia cesi...hahaha..ake vtipne..
chcel by som aziatku...a mozno ju aj budem mat
ale teraz uz budem mat niekoho ineho..
» asiafriendfinder.com/...
myslím, že to nieje žiadna novinka...
ale počul som aj šťastné príbehy na túto tému...škaredý zbohatlík si objednal krásku z kazachstanu, on je šťastný lebo má peknú jebačku a ona je šťastná lebo má pohodlný život v krajine 1. sveta win-win