@20 Tana Denissa Ja Darklady Pak Nina Sany Stanly Miso Michalcik hmmm co ja viem este Elvis Miso Iva ... Nanuska ... hmmm neviem mrte ludi BTW ale S5 k teme PODTE NEDELU
@21 OMFG ani jedného z nich som nestretol a polovicu vlastne ani nepoznám ale videl som Savannah!
no a aby som feerinkovi spravil radosť (žiadne dvojzmysli), tak sa vrátim aj k téme. Je veľká pravdepodobnosť, že tam v nedeľu budem na bublifunku. Teda ak mi to z hlavy nevyšumí
hm takže nakoniec idem ale nikto ma najskôr neuvidi lebo idem skoro idem si len pokecať s kamošom a kamarat ma prehovaral nech idem aj večer aspon na HC3 a Punkreas ale kedže neviem čo tu pišete tak večer určite nejdem
hej mali v tom dost ze gulas ale bublifunk hrali celkom v pohodicke...skoda ze som este nemohla ostat..ale co ma viac stvalo boli ludia co tam mali cigarety a vylievali tam pivo...
Mna nasrali iba prepoteny kkti bez tricka a ze program bol uplne iny ... a pogo na kapelu "bez efektu" bolo krute surove ... ako padol som na zem na mna dalsi pak pomne niekto postupal a taaak xD najlepsie ked sa niekto najebal to pogo prezival a ani nepogoval ale skor mlatil -.- laktovky do oka ^_^ neni pogo ako pogo pogo na bez efektu = true pogo xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ak ma dovtedy nejebne .. tak sa tam vidime..
no a aby som feerinkovi spravil radosť (žiadne dvojzmysli), tak sa vrátim aj k téme. Je veľká pravdepodobnosť, že tam v nedeľu budem na bublifunku. Teda ak mi to z hlavy nevyšumí
BTW spomenul som si ze tam bol este Maxo a pato (spajka) ... atd vela
ako vás tam mám nájsť? minule som vás nenašiel a vlastne ani nehľadal lebo som pogoval rovno pod pódiom
Kde sa budete zdržiavať?
cize aspon to bude zabavne
mne sa lubila ta 2ha kapela co boli metlaci