Boze vam uz z toho dobre jebe(sorry za vyraz ale uz sa to slusne neda). Tato tema je tu kazdy den aspon dva krat. Jeden novy system a vsetci ste z toho hned posrati. Co tak ist na studijne???Alebo tam zavolat??? To je preboha taky problem vytocit jedno cislo???
@lopatka ano predstav si je to problem ked nemam z kade zavolat a do blavy pridem az v nedelu a nikto nevie,vies najprv som sa OPYTALA LUDI co nepoznam.a mne to ej jedno ci je ten krepy system novy alebo stary,aj tak neviem o co tam ide.
moja mila @lopatka - predpokladám že nie si na VŠ. To by si potom mala vedieť, že študent využije všetky, ale naozaj všetky možné spôsoby, len aby nemusel mať žiaden kontakt so študijnými (š)tetkami. Väščinou sú totiž ozaj "veľmi" prívetivé a ochotné poradiť v každej situácii.
a @athelasil - čo s ním potrebuješ? rozvrh, či predmety? inak @jogurtovakultura , aj keď ho podľa statusov neskonale nenávidí, by ti myslím vedela pomôcť
@ayreen v prvom rade nie som tvoja a na VS som ais sa zaviedol prvy rok na vsetkych UK... ale miesto toho aby som zakladala stupidne fora na stranke ktora s mojou skolou nema nic spolocne som si tam osobne zasla a spytala sa na to na studijnom. Ale ked je niekto tak lenivy ze nevie ani zdvihnut rit a ist sa tam spytat alebo si tam zavolat (v 21. storoci nemas odkial zavolat ? ) tak na vyske nema co robit. To neni stredna kde vam triedne vytierali zadky a vsetko za vas vybavovali. Treba byt trochu samostatny a vediet si vybavit veci a nie cakat od inych ze vsetko spravia miesto vas.
@lopatka - vieš, my vybavujeme za seba kopu vecí a je to super, taká tá kolegiálnosť. aj preto, keď sa tu @athleasil pýta sa jej snažím pomôcť a nie ju zdrbať. len to som ti chcela povedať....btw. za teba na strednej určite nikto nič nevybavoval...že?
Juuj ved to nie je zas az tak zlozite, jak sa vsetci tvarite vazne nie normalne chod na tu stranku moja.uniba, klikni na AIS a rob vsetko krok po kroku podla toho obrazkoveho navodu A ked chces zobrazit predmety, tak nezabudni kliknut na taku vec uplne vpravo (a zmeny sa daju robit aj po 21.) tot vsjo
jee kamoska si s tym lamala hlavu tusim vcera ci predvcerom uz ani neviem, ide do preho rocnika, nejak to vyriesila nakoniec, ze tam bolo nieco zlozito spravene sa hnevala ze to mohli napisat na hlavnu stranku ze si mohla usetrit kredit.
ahoj azizi, môžem ťa poprosiť o nejaké info? Chcem ísť študovať systematickú biológiu a ek.na UK - napísala by si mi niečo o tom?..-aké su tam predmety atd. Chcela by som vedieť, že aké vysvedčenia mám priložiť k prihláške, ak mám ukončené 3 roky a teraz 2 roky nadstavbu.. strednú mám - obchodu a služieb, takže sa už učím bio. na prijímačky.....Za info. velmi Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a @athelasil - čo s ním potrebuješ? rozvrh, či predmety? inak @jogurtovakultura , aj keď ho podľa statusov neskonale nenávidí, by ti myslím vedela pomôcť
@anzu ten navod som dostala do ruk asi tyzden a pol potom ako som si tie predmety zapisala