Takže nechcem zniet ako nejaká frigídna či prehnaná frajerka ale ak by si váš priatel permanentne vypisoval s babami na jednej nemenovanej stránke (pokec jasné) už po niekoľkých napomenutiach že mi to naozaj veľmi vadí? ako by ste sa cítili a ako by ste
@popolcek ja som mu urobila scénu a nejak proste nezabralo asi.. je to taky ponižujuci pocit ako by som nebola dostatočne dobrá pre neho .. a vypisovat si s niekym cudzím tak to ma neláka a o to ide na to tu mám jeho..
a este takto: on je tvoj prvy? lebo v tych prvych vztahoch maju ludia tendenciu dost prehanat a privlastnovat si.. je to vsetko este take idilyticke a cim viac sklamani zazijes, tym skor zistit, ze v realnom zivote to tak nefunguje..
byvaly chodil na pokec a pisal si tam urcite aj s dievcatami a neriesila som to uz vobec. pri prvom by mi asi bolo z toho smutno, ale myslim, ze mozem povedat, ze uz mam viac-menej vsetko v pici a viem, ze tie moje vztahy aj tak nie su na stale
@grinder správam sa k nemu najkrajšie ako sa dá a ako vládzem a fakt mi takto nezáležalo na vztahu ešte asi nikdy.. podporujem ho, vážim si ho, starám sa o neho ale asi .. neviem..
@trishe ja ťa chápem aj ti to nejako ... oddôvodnil že prečo to just bude robiť ? ako na druhej strane môžu to byť len normálne kamarátky alebo tak, chápeš, nič čoho by si sa mala báť, ale hej, chápem, vie to vytočiť do žerava
kamarat si chodi na pokec len robit picu a jeho frajerka si toto iste mysli raz ho chcela aj ojebat ze vytvorila fake profil a napisala mu. to uz co je dopici
Aj to. A asi by som sa mu snazila vysvetlit, ze mi to neni prijemne, a snazila by som saa zistit preco to robi, preco ma chut spoznávať cez taku pofidernu soc.siet nove zeny
vieš čo, ser na to, mne bývalý 3 dni po tom, čo sme sa po rozchode dali zase dokopy povedal, že má opar lebo sa bozkával s kamoškou
neber to vážne, nestojí ti to za to.
@hoperpohroma no je to moj zatial najdlhší vztah a taky najotvorenejši že takto daleko som s nikym inym nezašla.. nechcem si ho nejak privlastnovat ani mu kazat veci do života ale toto su take zakladne veci že ked mám osobu pri sebe ktoru milujem a je mi priatelkou aj partnerkou tak načo mi je si písat vypisovat s niekym inym druheho pohlavia ? Citim sa že asi mu na mne tolko nezáleží.. no videla som čo jej písal a hádzal komplimenty.. a odalších viem že si snimi píše ale čo tak to neviem
@popolcek no povedal mi že len tak tam chodí s nikym si nepíše, len aby som sa trochu nahnevala ale inak nič ale videla som historiu že su tam nejake baby tak fakt neviem čo si mam o tom mysliet
@trishe toto je celkom divne inak. Na jednej strane pises ze mas otvoreny vztah a nechces ho obmedzovat, na druhej strane ti vadi ze pise inym babam. Bud sa s nim rozides, alebo predefinujes vas vztah. Ine riesenie tam nie je...
1. ma potrebu si najst kamaratku.. skratka niektori ludia potrebuju mat aj kamarata v druhom pohlavi, a tym nemyslim frajerku-kamaratku v jednej osobe..
2. hlada za teba nahradu a nevyhovujes mu po nejakej stranke, ale zatial si ta drzi v hrsti, aby mal aspon nieco kym sa nevyskytne nieco lepsie..
3. ma potrebu si okorenovat zivot, mozno ho ma natolko nudny, ze potrebuje takto trosku ulietavat z reality a laka ho a drazdi fakt, ze by mala o neho zaujem aj ina zena.. ale ako vravis, nedostatok pozornosti od teba asi nema, ale je to skratka v nas, ze potrebujeme obdiv aj inych zien, predsa len u teba je uz zvyknuty..
Tak ja si tiež píšem s kamošmi a on si píše s kamoškami, ale tiež si píšeme aj s cudzími ľuďmi, ale nie žiadne flirty a podobne. A nekontrolujeme sa navzájom, lebo to nemáme za potreby, obaja by sme mali zlé svedomie a sme spolu pomerne dlho na to, aby sme si začali napr. kontrolovať účty
ja to riesim tak, ze raz poriadne niekomu vynadam, aby prestal robit, co sa mi nepci (teraz ani nemusi ist o partnersky vztah) a vzdy ten clovek pochopil a stopol to
neviem, co to mas za frajera, ked si musi pisat na takej stranke ako pokec, kde uz nikto nechodi s neznamymi, kde vymenetnci hladaju pseudovztahy, aspon keby si z tych bab robil picu
Kamoskin frajer si tiez tak vypisoval a jej to nedalo a spravila si falosny ucet...po case sa dohodli na stretku a tam prisla ona a on ked ju uvidel zdrhol celkom vtipny rozchod no..
Pri takýchto témach si spomínam na to ako strašne som neznášala keď mi tieto veci robil bývalý...
podľa mňa by bolo úplne vporiadku keby si sa s ním rozišla pretože chlapi si ani neuvedmujú nakoľko takýmito sračkami dokážu svojej priateľke znížiť sebavedomie, čo eventuelne môže vyústiť v to, že bude vidieť konkurenciu aj tam kde nie je a z toho potom vznikajú scény, hádky a koniec koncov rozchod....
Z mojej skúsenosti by som ti radila vyhýbať sa takýmto typom a radšej venovať svoj čas niekomu kto ti dá pocit, že si výnimočná osoba.
@glamorous no moj priatel ma fakt divnu povahu a nizke sebavedomie takže ja musim dvihat sebavedomie jemu.. presne to je to že mi tým totálne znechutil samú seba.,.
Pozri sa, je to úplne jednoduché ak tam v tom vypisovaní nie je nič horšie, proste si vypýtaj prístup na jeho účet že to cheš vidieť o čom si píše s dievkami, pretože si mu prestala veriť, uráža ťa to a si kvôli tomu ochotná ukončiť vzťah. Ale proste nch to ukáže hneď inak je koniec a radšej to ukonči, lebo podobné prípady poznám s úplne rovnakým scenárom no a proste nem dobre. Ak sa citi nevinny nebude s tym mat ziadny problem.
Čo sa týka lichotenie no neviem čo na toto napísať. Ja osobne si píšem s babami. s dvoma tu na B o záujmoch spoločných a tak a jednou pani na pokeci, tam skor o jej problemoch a žiadnej z nich som trebárs na fizično nikdy nepolichotil aj keď neviem vlastne keď sa tak zamyslím ani som nejak nemal potrebu skúmať nejak to fyzično a každej poznám nanajvýš tvár resp časť tváre lichotím keď tak, jedine štýlom, že vyzdvihnem nejakú vlastnosť, alebo chovanie proste veci ktoré sa mi páčia keď nimi človek oplýva a v ktorých lichotím aj chalanom. Ak ten tvoj hucko nejakej povie, že pekne kresliť, že je milé ako dala bezdomovcovi jesť je to v poriadku, ale ak začne s károvinami typu, máš pekné to a to, určite si v tom a tom dobrá a proste používa baliace lichôtky tak neviem minimálne by mohol pochopiť, že ťa to uráža a prestať s tým.
Inak mne osobne príde ako taký hľadač vzťahov. Má ťa ale to neznamená že je spokojný, proste si len dáka méta v jeho živote ktorú zatiaľ má ale už teraz pracuje na ďalśej méte, buď pre istotu, aby mal zadné vrátka, alebo pretože si myslí, že by mohol mať niečo viac ako má zatiaľ v tebe
@trishe nuž poznám to veľmi dobre, s takým niečim som strávila takmer 4 roky kým si neľahol s inou už by som nikdy nechodila s chlapom čo má nízke sebavedomie, majú tendenciu zvyšovať si ho na úkor partnerky...
@karlotiskot robi mu problem dat mi heslo, mne to problem nerobí.. ked mu o tom začnem hovorit aby mi to ukazal tak je nervozny, vyhyba sa odpovede, chce menit temu .. takže niečo skrýva a mna nebaví sa tvarit že som slepá
@trishe tak sa proste psychicky priprav na rozchod, príď za ním a povedz mu, že buď ti hneď ukáže čom si píšete, alebo je koniec. Predpokladám, že radšej použije taktiku odutia sa a martírstva, alebo bude apelovať na to, že si máte veriť.
Ak skúsi, normálne mu povedz, že si k nemu úprimná a že mu neveríš a že teraz čakáš úprimnosť od neho, alebo baj baj párky, lebo ako vravím, osobné skúsenosti s týmto typom správania končili zatiaľ tak isto. Chalanisko sa zabudol odhlási´t, alebo nechal uložené heslo, ženská nevydžala, pozrela a aj keď trebárs nenašli neveru, poprípade nahé fotky povymieňané, minimálne našli strášné žvásty o tom ako sa napríklad cítia byť veľký chudáčikovia vo vzťahu, nejaký vzťah zapierali a proste balili otvorene ženské, alebo si s nimi písali kktiny typu, "ako by jej to urobil"...
Ale ako môže sa stať, že si človek píše s iným o niečom za ćo sa hanbí a preto by ti to nechcel dať pozrieť, ja by som mal napríklad problém holke ukázať konverzácie, kde pre niekoho riešim piko pretože občas sa tam na mňa nájdu všeljaké poznámky a bojím sa ako by to brala, nehovoriac o tom, že dílačom píšem vždy vo svojom mene na riešku, takže by si mohla pomyslieť ešte horšie veci vlastne a týmto ju pozdravujem a odkazujem jej, že ju veľmi lúbim) ale ak by mala podozrenie, že v tých konverzáciách ju podvádzam, tak radśej prehltnem ten blbý pocit a ukážem jej ich, nech si o mne myslí čo chce, ale nech si o sebe nemyslí, že je vo vzťahu nejakou druhoradou trúbkou, ktorú niekto ťahá za nos...
@trishe ja ti neviem. kazdy to vidi inak. to, ze niekomu poviem kompliment, neznamena, ze mam hend onho zaujem. ale ty sama najlepsie vies, co bolo v tych konverzaciach a ked vie, ze ti to prekaza a nadalej to robi, tak asi za vela nestoji. mozno je to nevinny chalan, ktory tam ma len kamaratky a mozno je to keket, ktory sa vyziva v tom, ze ti robi napriek. ty vies najlepsie. ja ti mozem povedat len tolko, ze nestoji za to zotrvavat vo vztahu, v ktorom sa trapis a kde ten druhy nie je ochotny pohnut ani prstom pre teba.
tak niekoho bavi moc si pisat aj s dalsimi, fakt nemusi o nic ist, chce sa poradit s niekym nezavisle alebo tak, kamoska sa zide ,vselijake dovody sa najdu :ehm:
Ja ti len poviem že je rozdiel si písať s kamarátkami a s neznámymi dievčatami na pokeci.. čo ani nevidel.. a pochybujem že sa im chce vyrozprávať. Asi to nikdy nepochopím prečo toto sa vo vzťahu robí a ešte okolo toho robí drahoty. Občas je dobre risknúť to- s rozchodom..a dať mu na výber..pretože ak ťa má rád takej p*čoviny čo robí sa kôli tebe vzdá. ( @30 ) .
bte ono keby lichotí s tým, že to neberie nejak vážne to lichotenie, že je to pre neho proste bežné určite by to neskrýval ako prejav. Pretože ono nieje nič zlé na tom niekomu lichotiť v podstate a poznám ľudí čo ot robia vo veľkom aj keď sú zadaní, ale žiadny z nich to nerobí partnerovy za chrbtom
To ako to beries. Mozno len mysli, ze ta to trochu serie a neuvedomuje si az tak tu vaznost. A na druhej strane, bohvie co si pisu ja by som mu tam drgol keylogger, cekol by som si raz a hned by som mal jasno, ci sa na nho vysrat, alebo ne
Presne takymto ludom som predal asi 110 keyloggerov urobenych na mieru, co spehovali partnerov, skoda ze mi nedali vsetci feedback ako to dopadlo, ale par ludi sa mi podakovalo, ze zistili neprijemnu pravdu. Smutne, ale aj toto su stranky internetu, vdaka ktoremu sa nicia vztahy, kedze ludia maju otvorene moznosti si flirovat s inymi ludmi.
Hlavne by som nebol s partnerkou čo sa pravidelne prihlási na pokec
Ale odhliadnuc od faktu,že je to pokec, tak mne by vadilo keby mi priatelka zakazovala chat so ženami. Neviem čo si ty myslíš,že jako teraz má teba tak šetky ženy zdechli na svete? Asi rovnako má kamarátky,alebo aspon tie internetové s ktorými chce pokecat. Alebo ta už ma fpici a hladá náhradu
ako osobne si mylsim že nejaké podpichovanie ale jené vysmiatie za užívanie portalu pokec.sk by bol omnoho účinnejší a menej sešbaponížujúcejší ako nejaké výstupy alebo upozornenia nehc tam nepíše holkám .D
a @10 uplne vo mne triggerlo feministicku stranku... takto, dalsi priklad toho ...cože @32 ...a sme uplne doma... úplne doma... počuj... čím viac sa budeš "snažiť spravať najlepšie ako vieš" a bla bla bla sračky byť úžasná, tým vyše mu budeš honiť ego a on s tebou zametať... totok mi totalne pripomenulo spolužiačku zo strednej...uplne rovnaky pripad...dokonca ja pisanie si s babami na pokeci (a jej spolužiačkami .D)
a ak by bol tvoj chalan bi, tak by ti vadilo keby sa bavil/písal si s hocikým? ...
@trishe ahá tak ja neviem, ako fakt si mohol kedysi pisať s kamaratkami a teraz už nemusi vieš... pripadne si pisať len take proste normalne veci jak @23 hovori fakt to nemusi byť niečo prečo by si sa mala bať možno chapeš normalne sa s nim skus porozpravať ja viem že to je neprijemne ked toto dakto robi ale tak no isto sa to da vyriešiť
no tak ak by to bol môj priateľ, tak by určite nechodil na pokec
ale ak by si s niekým písal a bolo by to nejaké ,,vážnejšie písanie" a nechcel by s tým prestať, tak by som mu asi dala na výber medzi mnou a nimi a čakala, ako zareaguje
omg dávať si vzájomne heslá... to kde sme... ja by som partnerovi tiež heslo nedala keby si ho popýtal, za prvé by ma urazilo, keby mi neverí a za druhé mi neraz kamaráti píšu o sebe nejaké intímne info... mám blízkych kamarátov, ktorým som sa zdôverila s mojimi problémami a dosť by ma nasralo, keby nechali svoje frajerky tie konverzácie prečítať, je to moje súkromie, ktoré som sa rozhodla zdieľať s kamarátmi, nie ich babami... a preto rešpektujem aj súkromie mojich kamarátov v tejto veci...
no, keby som tebou v prvom rade riešim to, prečo tam chodí - veľa kontaktov človek získa kým je single, môže ísť proste len o kamošky, s ktorými nechce prerušiť kontakt... ak tam nejaké baby balí, to je problém, ale toto si s ním treba normálne vydiskutovať, nech ti to vysvetlí, nech ti povie pravdu a neťahá ťa zbytočne za nos...
co ked sa len nudi? povedz mu nech radsej zacne hrat FarmVille, to ho dost zamestna alebo mu ty pis tak casto a vela ze nebude mat cas si pisat s inymi
neviem. v tychto radach nejsom uplne dobra. ale mne pride ze uz to, ze to robi znamena ze mu nieco vo vztahu chyba, tak je zbytocne aby si tomu zakazovala lebo ta chut tam stale bude a uz to je problem. ale tak zas kto vie mozno si len nieco ptorebouje dokazat a to je ok, ale mne to uplne ok nepripada
niečo podobné sa mi dialo..vo dvoch vzťahoch...akurát, že šlo o inú stránku...(no to je fuk )
...ja s tým mám dosť problém..a dosť zle som to znášala...
no zakaždým som to nejako nakoniec odpustila...aj keď som sa s tým nikdy nedokázala vyrovnať..
ale teraz by som to už asi neprepáčila...rovno by som to riešila rozchodom, lebo proste také veci podľa mňa do vzťahu nepatria..keď sa chce chalan naťahovať s inýma, nech nelezie do vzťahu!
možno je to prehnané..ale jednoducho mám na to svoj názor.
tymto sme si presli uz... vzdy som ho vyfackala a ked ide fakt o vztah tak aj o vzajomne respektovanie a nerobenie zbytocnych veci co toho druheho rozculuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
si jeho prva?
prípadne mu to vráť.
myslím že sa mu nebude dobre pozerať na to ako mu frajerka miesto neho trávi čas na nete s nejakými cudzími chlapmi.
resp. by som to brala tak, ze ked chce inu, nech si ju splasi, kludne. ale nech pocita s tym, ze potom nebude mat mna.
btw aj vies, o com si pisu? ja si tu s chlapmi pisem bezne a su to nevinne konverzacie.
byvaly chodil na pokec a pisal si tam urcite aj s dievcatami a neriesila som to uz vobec. pri prvom by mi asi bolo z toho smutno, ale myslim, ze mozem povedat, ze uz mam viac-menej vsetko v pici a viem, ze tie moje vztahy aj tak nie su na stale
Ak sa na to necítiš, tak si pomôž
btw. ale tak neviem na čo ťa má ak potrebuje baliť babenky na pokeci. POKECI
Aj to. A asi by som sa mu snazila vysvetlit, ze mi to neni prijemne, a snazila by som saa zistit preco to robi, preco ma chut spoznávať cez taku pofidernu soc.siet nove zeny
vieš čo, ser na to, mne bývalý 3 dni po tom, čo sme sa po rozchode dali zase dokopy povedal, že má opar lebo sa bozkával s kamoškou
neber to vážne, nestojí ti to za to.
1. ma potrebu si najst kamaratku.. skratka niektori ludia potrebuju mat aj kamarata v druhom pohlavi, a tym nemyslim frajerku-kamaratku v jednej osobe..
2. hlada za teba nahradu a nevyhovujes mu po nejakej stranke, ale zatial si ta drzi v hrsti, aby mal aspon nieco kym sa nevyskytne nieco lepsie..
3. ma potrebu si okorenovat zivot, mozno ho ma natolko nudny, ze potrebuje takto trosku ulietavat z reality a laka ho a drazdi fakt, ze by mala o neho zaujem aj ina zena.. ale ako vravis, nedostatok pozornosti od teba asi nema, ale je to skratka v nas, ze potrebujeme obdiv aj inych zien, predsa len u teba je uz zvyknuty..
neviem, co to mas za frajera, ked si musi pisat na takej stranke ako pokec, kde uz nikto nechodi s neznamymi, kde vymenetnci hladaju pseudovztahy, aspon keby si z tych bab robil picu
podľa mňa by bolo úplne vporiadku keby si sa s ním rozišla pretože chlapi si ani neuvedmujú nakoľko takýmito sračkami dokážu svojej priateľke znížiť sebavedomie, čo eventuelne môže vyústiť v to, že bude vidieť konkurenciu aj tam kde nie je a z toho potom vznikajú scény, hádky a koniec koncov rozchod....
Z mojej skúsenosti by som ti radila vyhýbať sa takýmto typom a radšej venovať svoj čas niekomu kto ti dá pocit, že si výnimočná osoba.
Čo sa týka lichotenie no neviem čo na toto napísať. Ja osobne si píšem s babami. s dvoma tu na B o záujmoch spoločných a tak a jednou pani na pokeci, tam skor o jej problemoch a žiadnej z nich som trebárs na fizično nikdy nepolichotil aj keď neviem vlastne keď sa tak zamyslím ani som nejak nemal potrebu skúmať nejak to fyzično a každej poznám nanajvýš tvár resp časť tváre lichotím keď tak, jedine štýlom, že vyzdvihnem nejakú vlastnosť, alebo chovanie proste veci ktoré sa mi páčia keď nimi človek oplýva a v ktorých lichotím aj chalanom. Ak ten tvoj hucko nejakej povie, že pekne kresliť, že je milé ako dala bezdomovcovi jesť je to v poriadku, ale ak začne s károvinami typu, máš pekné to a to, určite si v tom a tom dobrá a proste používa baliace lichôtky tak neviem minimálne by mohol pochopiť, že ťa to uráža a prestať s tým.
Inak mne osobne príde ako taký hľadač vzťahov. Má ťa ale to neznamená že je spokojný, proste si len dáka méta v jeho živote ktorú zatiaľ má ale už teraz pracuje na ďalśej méte, buď pre istotu, aby mal zadné vrátka, alebo pretože si myslí, že by mohol mať niečo viac ako má zatiaľ v tebe
Ak skúsi, normálne mu povedz, že si k nemu úprimná a že mu neveríš a že teraz čakáš úprimnosť od neho, alebo baj baj párky, lebo ako vravím, osobné skúsenosti s týmto typom správania končili zatiaľ tak isto. Chalanisko sa zabudol odhlási´t, alebo nechal uložené heslo, ženská nevydžala, pozrela a aj keď trebárs nenašli neveru, poprípade nahé fotky povymieňané, minimálne našli strášné žvásty o tom ako sa napríklad cítia byť veľký chudáčikovia vo vzťahu, nejaký vzťah zapierali a proste balili otvorene ženské, alebo si s nimi písali kktiny typu, "ako by jej to urobil"...
Ale ako môže sa stať, že si človek píše s iným o niečom za ćo sa hanbí a preto by ti to nechcel dať pozrieť, ja by som mal napríklad problém holke ukázať konverzácie, kde pre niekoho riešim piko pretože občas sa tam na mňa nájdu všeljaké poznámky a bojím sa ako by to brala, nehovoriac o tom, že dílačom píšem vždy vo svojom mene na riešku, takže by si mohla pomyslieť ešte horšie veci vlastne a týmto ju pozdravujem a odkazujem jej, že ju veľmi lúbim) ale ak by mala podozrenie, že v tých konverzáciách ju podvádzam, tak radśej prehltnem ten blbý pocit a ukážem jej ich, nech si o mne myslí čo chce, ale nech si o sebe nemyslí, že je vo vzťahu nejakou druhoradou trúbkou, ktorú niekto ťahá za nos...
ale v poslednú dobu registrujem, ze mas strasne dobre nazory a vies dobre poradiť.
Asi som si ta a niekym musela pomylit.
A vďaka, som polichotení, ale nemyslím, že si ma s niekým mýliš, proste moje názory sú občas fakt tvrdo podané.
Ale odhliadnuc od faktu,že je to pokec, tak mne by vadilo keby mi priatelka zakazovala chat so ženami. Neviem čo si ty myslíš,že jako teraz má teba tak šetky ženy zdechli na svete? Asi rovnako má kamarátky,alebo aspon tie internetové s ktorými chce pokecat. Alebo ta už ma fpici a hladá náhradu
ciže @8 použi .D
a @10 uplne vo mne triggerlo feministicku stranku... takto, dalsi priklad toho ...cože @32 ...a sme uplne doma... úplne doma... počuj... čím viac sa budeš "snažiť spravať najlepšie ako vieš" a bla bla bla sračky byť úžasná, tým vyše mu budeš honiť ego a on s tebou zametať... totok mi totalne pripomenulo spolužiačku zo strednej...uplne rovnaky pripad...dokonca ja pisanie si s babami na pokeci (a jej spolužiačkami .D)
a ak by bol tvoj chalan bi, tak by ti vadilo keby sa bavil/písal si s hocikým? ...
ale ak by si s niekým písal a bolo by to nejaké ,,vážnejšie písanie" a nechcel by s tým prestať, tak by som mu asi dala na výber medzi mnou a nimi a čakala, ako zareaguje
no, keby som tebou v prvom rade riešim to, prečo tam chodí - veľa kontaktov človek získa kým je single, môže ísť proste len o kamošky, s ktorými nechce prerušiť kontakt... ak tam nejaké baby balí, to je problém, ale toto si s ním treba normálne vydiskutovať, nech ti to vysvetlí, nech ti povie pravdu a neťahá ťa zbytočne za nos...
...ja s tým mám dosť problém..a dosť zle som to znášala...
no zakaždým som to nejako nakoniec odpustila...aj keď som sa s tým nikdy nedokázala vyrovnať..
ale teraz by som to už asi neprepáčila...rovno by som to riešila rozchodom, lebo proste také veci podľa mňa do vzťahu nepatria..keď sa chce chalan naťahovať s inýma, nech nelezie do vzťahu!
možno je to prehnané..ale jednoducho mám na to svoj názor.