tancovať nechodím, vyskytujem sa len na koncertoch a už som aj bola retardovaná a mala som na sebe opätky, ale to len preto, že bola zima a jediné zimné topánky, čo som mala, boli čižmy.
Skoro vždy si dávam na diskotéky tenisky, niekedy sa fakt v záplave tých podpätkov cítim jak sedlák, ale tak je to pohodlné, no Občas ma chytí rapeľ a dám si lodičky, ale vtedy skoro vždy skončím vyzutá
@h8u ... presne ako keby som to pisala ja lebo ja uz mam fakt dilemu kupila som si krasny cierny top taky fakt ze k lodickam, ale uplne uz vidim ako budem tancovat bosa celu noc ak pojdem v opatkoch
Do poga číny, na diskotéky nechodím - jedine na oldiesky a vtedy mám asi tiež tenisky nejaké...Ale stužkovú som pretancovala v 10 centimentrových opätkoch, bolo to zaujímavé zmietať sa v tom na Metallicu
pocuvaj ty individium, radsej sa ku mne nevyjadruj ked sa ta nikto nepyta. ked napisem CONVERSE, neznamena to nic ale znamenaju to platene tenisky s takou hviezdickou zvnutra. Moji rodicia by ma aj pustili, ale tancovanie ma jednoducho NEBAVI. A uz ma fakt seres tym aky si sprosty, mat taku vymletu hlavu nevyjadrujem sa s tym verejne na fore ale radsej niekam zaleziem!
Myslis si ze si cool? Nie si!
Myslis si ze si sexy? Nie si!
Myslis si ze niekoho zaujimas? Omyl.
Radsej uz na mna nereaguj, aj tak by bolo maximalne pod moju uroven odpisovat dalej. Aj by som sa s tebou pustila do inteligencneho suboja, ale je proti mojej cti bojovat s neozbrojenym protivnikom.
Myslis si ze niekoho zaujimas? áno!" taký kompliment som si čím zaslúžil ? aj tak ťa mám v rici a so 14 ročnou by som sa do dákeho "inteligenčného súboja" nepúštal ale ty si násobilku radšej zopakuj sama aj dejepis aby si mala vačší prehľad a na také boty nemáš a pustili by ťa jedine tak na detská diskotéku do 8 večera ...
Môj prípad presne vystihla @h8u - čiže stále tenisky, občas, keď schytím rapeľ (to slovo nemá chybu xD) tak si dám lodičky, ale aj tak ich potom vyzujem ale nie ani tak preto, že by mi v nich nebolo pohodlne , ale mám zbytočných 7 cm navyše, takže som ako stĺp a to nechcem
v zime som nosievala sice opätky na ,,tancovacky",ale netrpela som v nich boli v pohode taka sprosta nie soma by som nejak vyzerala a v duchu jojkala,od bolesti.......
Keď idem tancovať tak niečo fakt pohodlné. ak idem si len niekam sadnúť, tak štekle.. ale len naozaj máálokedy.. ja neprejdem veľa vo vysokých podpätkoch, ale viacej sa mi páčia, ako tenisky....
preco tu vsetci myslia len na diskoteku, alebo koncerty (pogo, a podobne)... To som uz fakt jediny, kto chodi s priatelkou sem tam na ples si zatancovat aj na neaky valcik, foxtrott, cacu, a podobne? A vtedy ma moja priatelka lodicky A ide jej to
@jaro1991 ...mozno tak necele 1% zenskej populacie ma pri sebe chlapa ktory by bol schopny tancovat spolocenske tance a inak v takomto pripade nie je o com a treba nejake krasne plesove trblietave lodicky
všeobecne, keď idem von s tým, že sa vrátim v noci-nad ránom, obujem sa podľa toho, či ma niekto odprevadí domov (pokojne aj podpätky) alebo nie (z obáv o svoj život tenisky). a ak aj tancujeme, tancujem v tom, čo som si na základe prechádzajúcich faktov vybrala, je mi jedno, či tenisky alebo hájhíls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
pocuvaj ty individium, radsej sa ku mne nevyjadruj ked sa ta nikto nepyta. ked napisem CONVERSE, neznamena to nic ale znamenaju to platene tenisky s takou hviezdickou zvnutra. Moji rodicia by ma aj pustili, ale tancovanie ma jednoducho NEBAVI. A uz ma fakt seres tym aky si sprosty, mat taku vymletu hlavu nevyjadrujem sa s tym verejne na fore ale radsej niekam zaleziem!
Myslis si ze si cool? Nie si!
Myslis si ze si sexy? Nie si!
Myslis si ze niekoho zaujimas? Omyl.
Radsej uz na mna nereaguj, aj tak by bolo maximalne pod moju uroven odpisovat dalej. Aj by som sa s tebou pustila do inteligencneho suboja, ale je proti mojej cti bojovat s neozbrojenym protivnikom.
"Myslis si ze si cool? áno som!
Myslis si ze si sexy? áno som!
Myslis si ze niekoho zaujimas? áno!" taký kompliment som si čím zaslúžil ? aj tak ťa mám v rici a so 14 ročnou by som sa do dákeho "inteligenčného súboja" nepúštal ale ty si násobilku radšej zopakuj sama aj dejepis aby si mala vačší prehľad a na také boty nemáš a pustili by ťa jedine tak na detská diskotéku do 8 večera ...
ja chodievam v pohodných sexy botičkách na vysokom opätku pretože už nezvyknem piť viac ako 3 polda čiže sa nemusím báť straty rovnováhy...
vlastne ja ich nosím všade takže mi je to šuma fuk
@jaro1991 Asi preto si to všetci myslia, lebo sú v možnostiach tenisky
@mrcionka verim, ze tych chlapov je viac, len asi to uz neni "moderne" alebo "cool" alebo ja neviem co...
a málokedy