Baby malujete sa? Ak áno kedy ste začali? Ak nie prečo?
ja sa trochu malujem akože špirala lesk a korektor. niekedy ked chcem odputať pozornosť od nejakej vyražky na ktoru nepomože ani cely korektor si dam ceruzku na oči ale potom ked maju spoluži
no ja som zacala v trinastich a malujem sa ale tak snazims a nemalovat ked osm doma alebo tak lebo to po prve dost skodi pleti a po druhe nechcem sama seb apoznat len namalovanu aby osm sa po odmalovani zlakla zrkadla a tiez sa obcas snazim namalovat len malo aj do skoly aby si aj ostatni zvykli n ato ako vyzeram bez toho svinstva
nemalujem sa a som deviatacka...absolutne ma nelaka malovat sa..nepaci sa mi to ale zacnem sa...niekedy ked budem starsia..teraz je malovanie trosku zbytocne..pre mna..to je len moj nazor..kazdy sme iny..prosim nedavajte debilne poznamky
ja som sa v podstate začala maľovať v 16. Ale väčšinou len špirála, fluidmakeup a púder. Tiene len občas, lesk na pery alebo rúž vôbec. Priveľa farbičiek škodí. Len škoda, že niektoré dievčatá si to neuvedomujú, a potom vyzerajú ako výtvor abstraktného umelca
aa tak ja sa velmi rada malujem ale este racej sa kreslim ceruzkou alebo uhlikom aa potom tie vykresi davam mamine ako darcek aale najviacracej kreslim len take skice minutove
make up,ktory ked si dam skoro ani nevidno-len na zmatnenie pleti...potom riasenka,hneda ceruzka na oci,hnedy alebo tmavo zeleny tien,lesk na pery...thats all
7
15. 11.novembra 2008 13:20
Xixi čajky ja nenamalovaná nejdem z domu Make-up, puder, mascara, ceruzka, tiene, aj linka moze bytt a lesk, to je každodenný life hhe
maľujem sa, lebo som mala problémy s pleťou. teraz je to už lepšie, ale už to berem ako zvyk ráno si dávať mejkap...a pravdaže špirála, a niekedy niečo viac podľa času...
ja sa povacsine nemalujem. nejak v tom nevidim nejaky extra vyznam. len tym zaberam cas. no niekedy ked si to nejaka prilezitost vyzaduje, tak sa kusok prikraslim a zvyraznim to tam, kde je treba no jednoznacne u mna boduje prirodzenost. je to komfortnejsie...
Nie, som sa prirodzenú krásu. Ale raz za čas si hodím riasenku. Lesky nemusím, lepia mi pery. Mám doma upírske červené rúže, ale nosím ich len tak pre seba, von by som v nich asi nevyšla
Ono keď povieŠ niečo takéto tak to nemá moc váhu ...
Nikto ti sám od seba nepovie, že je namyslená neviemčo, takže to na mojom prvom dojme nič nemení a človeku akosi nezabrániš, aby si spravil prvý dojem ...
hm...čierna linka a nejaký tieň...ale zas nie taká hrubá jak emo abo tak,ale taká nnápadná... ...a lesk,aj keď to mi príde zbytočné,pretože ja ho vždy zožeriem skôr ako vyjdem z domu
prvy krat som si namalovala tusim mihalnice spiralov asi v 12ke...potom som si zacala farbit tmavou ceruzkou aj obocie,musim uznat ze to vyzeralo strasne ked si teraz pozriem svoju fotku z tej doby,ale vtedy sa mi to pacilo teraz mam to obocie len normalne pekne vytrhane zistila som ze ta farba mi pridava zbytocne len roky naviac malujem sa vzdy ked odchadzam z domu niekam medzi ludi...vzdy pouzivam ciernu tekutu linku,spiralu,blede tiene,make up a puder sa mi zvecsa davat nechce ale ked idem vecer niekam von,do mesta alebo daka party tam sa malujem vyraznejsie...no a nikdy nesmie chybat moj oblubeny ruz na pery,lesky zase moc nemusim lebo su take lepkave alebo ked je vonku vietor tak mi vlasy lepia kvoli tomu k ustam a to vazne neznasam
malujem sa len ked mam naladu a zacala som asi v 8. triede ale to len tak lesk na pery a teraz spirala balzam na pery lak na nechty a korektor na vyznamnejsiu prilezitost make-up a tiene
Ja sa malujem tak od 13-14. Ked som mala 16 som sa vôbec asi pol roka nemalovala ale potom som začala a malujem sa dodnes ale iba spirala, aknecolor, labelo a puder
no ked rano stihnem tak si dam spiralu a make-up alebo konektor...a ked zaspim tak sa s tym neserem a je mi to jedno a ani si nikto skoro nevsimne ze nie som nalicena pretoze sa malujem len tak jemne...
ja akurat spirala, trosku ceruzky a to vsteko.. a na pery lesk to vsteko.. makeup si nedavam.. a ani tak skoro nechcem problemy s pletou nemam a len tak zbytocne na plet trepat chemikalie... zbytocne ..
no len fakt, niektore holky ozaj vyzeraju ako "velkonocne vajicka" .. jak sa smeje moj brat..
ja som sa este tak pred takymi dvoma mesiacmi malovala-davala som si ciernu linku a cierny tien...ked som vsak zistila ze za 2-3 minuty to nestihnem a zmeskam vlak,vyprdla som sa na to
mám obdobia, kedy som schopná použiť minimálne tri odtiene očných tieňov * (na jedno oko a potom to akosi spontánne prejde do "nahého" líčenia
momentálne som vo fáze mejkap najbledšieho odtieňu, špirála, bezfarebný lesk, a červeň na líca - lebo inak by som fakt vyzerala ako blond člen adams family...
(* viem tie odtiene kombinovať pekne!! tak, že to aj cudzie tety obdivujú
zbytočné pre mňa. lebo si aj tak škrábem cez deň oči a štípu ma z toho a potom sa to aj tak musí zmyť. veď vravím úplne zbytočné...a navyše sa potom cítim jak maska.
ale ke´d som mala tak 11-14 tak som bola dosť maska
no ja mam dost nerovnomerný odtien pleti dost ma to rozculuje takze make-up je u mna samozrejmost.. spirala a ceruzka
odkedy sa malujem.. asi od 15 ale nepamätam .. presne..
viac sa mi paci ked mam namalovane oci..
ale neznasam na svojich spoluziackach .. ktoré su z dediny teraz na nic nenarazam ale ta tie tiene co pouzivaju su priserne.. ked s nimi nevedia robit nech to ani neskusaju.. a tu cerven co si davaju na lica to uz rovno mozu tocit pokracovanie mrazika...
No mne sa na babe make up vôbec nepáči Trošku jemne namaľovať hej ale keď vidím nejaké 13-14 ročné dievčatá z takou vrstvou make upu že keby som im prešiel prstom po ksichte ostala by im najskôr ryha, mi to príde strašne odpudzujúce... A takých je čím daľej tým viac.
tak ja ze si davam spiralu, no a mejkap ako iba ked to potrebujem, lebo nechcem vzdy vyzerat nejak vyumelkovane...myslim, ze to robim velmi jemne, takze vacsina ludi si to ani nevsimne...
Maľujem sa tuším nejak od trinástich. Momentálne používam tekutú čiernu linku a špirálu, občas nejaký ten lesk a to je tak všetko. Pokiaľ sa idem niekde zabaviť, tak sa maľujem o niečo výraznejšie.
nastastie nemali poznamky dokolko si pametam ale tak ja som v tom malovani bola celkom dobra si myslim lebo niektore baby co poznam sa malovanim len zhovaduju takze tak a malujem sa tak ze trocha ciernej ceruzky a spiraly a niaky balzam na pery ale inak bez make-upu
ahoj zacala som sa malovat na zaciatku deviateho rocnika prv tien a spirala potom uz aj ceruzka teraz koncim prvi rocnik na strednej casnickej a uz sa malujem len tak ze cierna linka a spirala na zviraznenenie ked pridem domov okamzite sa odmalujem aby si moje oci oddychli
neviem v 13 mozno len spirala...teraz sem tam ceruzka..ale nesnazim sa skechlit tak ze sa ani sama nespoznam ale doma sa nemalujem a naco??..ale poznamky nemali..len raz ked som slohla mame makeup a bola som cela oranzova
mno na nasej super skole je zakazane sa malovat..taze ja sa welmi nemalujem...akurat mozno spirala a lesk...a chalani ti mali maju aj budu mat furt blbe poznamky...
no akoze ja som maturantka a nemalujem sa...kedysi ked som mala 14 asi? tak som sa aj to len jemne tien na oci ze to ledva bolo vidno a puder confused:..nenavidim spiraly, fuj ako to moze niekto pouzivat?? aj moje licenie na stuzkovej bol len lesk a puder aj tak som bola krasna ..:
nemam rada licenie, naco zakryvat prirodzenost? kebyze som chalan a chodim s babou ktora sa maluje a spime spolu, nechcela by som rano zazit ten sok vidiet ju bez makeup-u
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
No a aj to sedí s tvojim štýlom písania ...
Ono keď povieŠ niečo takéto tak to nemá moc váhu ...
Nikto ti sám od seba nepovie, že je namyslená neviemčo, takže to na mojom prvom dojme nič nemení a človeku akosi nezabrániš, aby si spravil prvý dojem ...
a momentalne som prisla do takeho stavu, ze mi je jedno, ci som namalovana alebo nie..nieje to dolezite preotze som krasna aj nenamalovana
no len fakt, niektore holky ozaj vyzeraju ako "velkonocne vajicka" .. jak sa smeje moj brat..
a malujem sa od 12tich.. a to len ceruzka,ta tyčinka krycia a špirala
a spolužiaci nemaju debilne poznámky nič pohode ..
momentálne som vo fáze mejkap najbledšieho odtieňu, špirála, bezfarebný lesk, a červeň na líca - lebo inak by som fakt vyzerala ako blond člen adams family...
(* viem tie odtiene kombinovať pekne!! tak, že to aj cudzie tety obdivujú
ale ke´d som mala tak 11-14 tak som bola dosť maska
odkedy sa malujem.. asi od 15 ale nepamätam .. presne..
viac sa mi paci ked mam namalovane oci..
ale neznasam na svojich spoluziackach .. ktoré su z dediny teraz na nic nenarazam ale ta tie tiene co pouzivaju su priserne.. ked s nimi nevedia robit nech to ani neskusaju.. a tu cerven co si davaju na lica to uz rovno mozu tocit pokracovanie mrazika...
nemam rada licenie, naco zakryvat prirodzenost? kebyze som chalan a chodim s babou ktora sa maluje a spime spolu, nechcela by som rano zazit ten sok vidiet ju bez makeup-u