Malokedy. Vo vseobecnosti mam dojem ze existuje nejaka muzska zmes ktoru davaju do kazdeho vyrobku pre muzov ked sa im nechce babrat s tym aby to bolo prijemne a pekne vonave. Niekedy tam daco inovuju (a tie su dobre) ale nechapem ako muzi mozu mat taky maly zaber voni, vsetky vonaju tak priblizne rovnako divne. Vsetky take korenisto svieze. Ale to korenie je take typicke. mohli by ho davat menej lebo obcas mam skoro nutkanie na kychanie. Cize tak viac svieze a menej koreniste,trochu jemnejsie nez typicke pre muzov mam rada.
Tie lacne vonavky Adidas,Avon...mi pridu fakt na jedno kopyto vyrabane,ako pise @sapphirizing.Ale u tych drahsich,znamych znaciek,uz citit rozdiely aj ovela krajsiu vonu, obsahuju väcsie % vonnych esencii,takze aj vydrzia voniat dlhsie.Take tipy: Giorgio Armani Acqua di Gio,Versace Eau Fraiche Man,Hugo Boss Bottled...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
teda mám rada pánske veci a rozmýšľam, že ich začnem používať, keď sa mi minú moje, ale na ňom to nemám rada, lebo to prekrýva jeho prirodzenú vôňu
proste čistý voňavý chlap je mňám
ale aby som čuchala jeho sprcháče tak to nie. a taktiež si neviem predstaviť, že by som sa takými umývala. nepáči sa mi žena voňajúca ako chlap.
Ale zase niektoré mi neskutočne lezú na nervy a sú hnusné...
Ale tak...lepšie, ako keby mal behať spotený a smradľavý
Sampon pouzivam uz peknych par rokov len mentolovy h&s
ale keď môžem ja voňať ako bábetko, tak môžeš aj ty