Prosím ak viete, tak mi poraďte nejaký šampón, po ktorom mi nebudu elektrizovať vlasy. Teraz používam Syoss a neviem vlastne či je to práve týmto šampónom, lebo to zelektrizované vlasy mám už dávno. Niekedy mám aj končeky vlasov už pár hodín po umytí celé
no, ja som si kupila od L´ORÉAL taky ruzovy spray na vlasy a vola saq to že : New Studio Silk&Gloss -Hot Stright Spray
v popise je síce napísané, že je to uhladzujúci spray na použitie so žehličkou na vlasy alebo s fénom-a teda ti akože ochranuje vlasy pred teplým vzduchom- ale ono to uhladenie na moje vlasy posobilo aj tak, ze sa mi neelektrizovali, krásne sa mi rozcesali a celkovo to aj pekne vonia
a potom som si kupila zase GLISS KUR spray na vlasy-konrétne je určený pre dlhé vlasy so sklonom ku krepateniu a je nanič viac mi vyhovuje ten horespomínaný l´oréal
ale ako už spomínala @so ňa , je dobré tie vlasy aj podstrihnúť
Mne pomáha od avonu advance techniques, ten oranžový, jediný šampón, po ktorom mám deň-dva rovné vlasy bez krepovatenia.
Ale už nie je v ponuke, takže neviem, čo budem používať, ak sa minie.
Ale neodporúčam niveu na vyhladenie, po nej som nemala vlasy ako po umytí, ale ako po výbuchu a aj pri iných šampónoch tejto značky. A nedali sa mi nikdy ani upraviť.
z mojich skusenosti - nemusi to byt len samponom. vlasy mi elektrizuju, lebo mam zlu kefu na vlasy... prestala som sa s nou cesat a prestali mi elektrizovat, takze pripadne mozes skusit aj to...
co sa tyka krepovych koncov, ako tu bolo spomenute, mierne podstrihnut a potom mozno sampon s vyhladzujucim ucinkom, resp. ja som raz mala sampon specialne na krepovane vlasy (aj ked u mna nefungoval)
@10 babské rady? No, na elektrizovanie proste buď zmenu šampónu, alebo kefy/hrebeňa (ako spomínala @alpanu ) a ak si pod krepovitými koncami predstavuješ to, čo ja, tak sú suché, takže pekne pred umytím naolejovať, nechať pôsobiť nejakú dobu a potom umyť (ale bacha, keď to s olejom preženieš, budú aj po umytí mastné)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a keď máš krepové konce, tak najlepšie bude podstrihnúť to, myslím.
v popise je síce napísané, že je to uhladzujúci spray na použitie so žehličkou na vlasy alebo s fénom-a teda ti akože ochranuje vlasy pred teplým vzduchom- ale ono to uhladenie na moje vlasy posobilo aj tak, ze sa mi neelektrizovali, krásne sa mi rozcesali a celkovo to aj pekne vonia
a potom som si kupila zase GLISS KUR spray na vlasy-konrétne je určený pre dlhé vlasy so sklonom ku krepateniu a je nanič viac mi vyhovuje ten horespomínaný l´oréal
ale ako už spomínala @so ňa , je dobré tie vlasy aj podstrihnúť
Ale už nie je v ponuke, takže neviem, čo budem používať, ak sa minie.
Ale neodporúčam niveu na vyhladenie, po nej som nemala vlasy ako po umytí, ale ako po výbuchu a aj pri iných šampónoch tejto značky. A nedali sa mi nikdy ani upraviť.
co sa tyka krepovych koncov, ako tu bolo spomenute, mierne podstrihnut a potom mozno sampon s vyhladzujucim ucinkom, resp. ja som raz mala sampon specialne na krepovane vlasy (aj ked u mna nefungoval)
@alpanu nespomenieš si na názov?
a @petika @66janica6 @mielikki vam tiez dakujem
a syoss ten je odveci mám z neho také riedke vlasy pričapnuté na hlave