lebo ja som zvykla a potom to dopadlo celkom fajn, ale občas ked mi dlho nenapíše mám pocit akoby nemal záujem ani on .. ani sa len baviť :/ síce mi vkuse niečo lajkuje .. (áno jasne fb)
nie, nepisala som prva ludom, co sa mi pacili, vlastne som nepisala nikomu a nikto sa mi nepacil
s jednym chalanom sme fungovali rok tak, ze mi vzdy pisal prvy len on, jednoducho som mu oznamila, ze ja mu prva pisat nebudem
celkovo sa nevyzivam vo vykecavani so znamymi
ale ked mi na niekom zalezi (a nie [len] v tom povrchnom "paci sa mi" zmysle) a nemam pocit, ze by som tu osobu otravovala, nemam problem jej napisat prva. ale to su kus ine konverzacie ako - ahoj - ako sa mas? - fajn, ty? - tiez fajn - nahod temu
tiez nemam problem napisat prva, vsak uvidim ako bude odpisovat a podla toho posudim ci ma vyznam mu dalej pisat alebo radsej nie, proste ked ti ten chalan bude odpisovat dvoma troma slovami tak je jasne ze nema zaujem inak pohoda, ale zato predsa ked napise chlap tak je to istejsie
Tak prvá napíšem len chlapcovi, ktorý je v mojich očiach fakt wow a tým pádom by mi bolo ľúto nikdy sa s ním nebavit, a nemam pocit že otravujem, človek je podľa mňa rád, keď sa k nemu niekto ozve, keď má záujem
Keď sme boli s drahým ešte v tej fáze "písania si", tak vždy napísal prvý ten, kto sa prihlásil skôr (napr. aj on bol online a ja som sa prihlásila neskôr, už mi blikala správa od neho..a naopak )
a nikdy som nemala pocit, že ho otravujem boli sme fajn kamaráti a písali sme si o kadečom..
teraz už viem, že ho otravujem, keď mu píšem, ale už mi nemá čo spraviť hahahaaa
Môj drahý, keď ním ešte nebol, tak písal prvý. Teda na fakt začiatkoch, keď sme sa ani nepoznali, lebo načo som mu mala písať? Veď vtedy som s ním ani nič nechcela a ak on si písať chcel nech napíše. Potom bolo obdobie, že sme si presne nastriedačku, vedela som, že je fajn. Potom podľa toho kto sa kedy prihlásil.
@kuvincik po napísaní komentáru, som pozrela tie vyššie a strašne som sa začala smiať. S poslednou vetou úplne súhlasím! Hovorím si ale, že si za to môže len on. Nemal byť tak milý kedysi
nepíšem nikdy prvá, a to nie len v tejto veci len veľmi veľmi občas ja si proste radšej počkám, kým mi napíše druhá strana, lebo inak mám pocit, že otravujem... síce viem, žeby občas nezaškodilo, ak by som sa aj ozvala sama od seba, ale proste to nejak neviem
ono to možno vyznie smiešne ale mne nerobí problém napísať cudziemu chalanovi , kamarátov tiež v pohode budem otravovať prvá......ALE keď príde na nejakého čo sa mi fakt páči ..alebo teda aj na môj momentálny objav...tak už to moc riešim a nenapíšem prvá lebo sa nechcem vnucovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
takže vždy čakám, či napíše alebo sa niekedy odhodlám aj sama, záleží od situácie
ak mi napíše dievča, ktoré poznám - kamarátka, známa, tak som rád, pokiaľ sa to netýka len toho, ak niečo potrebuje a inak mi nepíše
a čo sa týka pocitu, že otravujem, ten mávam tiež, ale tak závisí aj od toho druhého ako reaguje....
na začiatku som mala radšej, ked sa mi skôr ozýval on.
s jednym chalanom sme fungovali rok tak, ze mi vzdy pisal prvy len on, jednoducho som mu oznamila, ze ja mu prva pisat nebudem
celkovo sa nevyzivam vo vykecavani so znamymi
ale ked mi na niekom zalezi (a nie [len] v tom povrchnom "paci sa mi" zmysle) a nemam pocit, ze by som tu osobu otravovala, nemam problem jej napisat prva. ale to su kus ine konverzacie ako - ahoj - ako sa mas? - fajn, ty? - tiez fajn - nahod temu
však ty píšeš častejšie prvá než ja
a nikdy som nemala pocit, že ho otravujem boli sme fajn kamaráti a písali sme si o kadečom..
teraz už viem, že ho otravujem, keď mu píšem, ale už mi nemá čo spraviť hahahaaa
ak sa nepozname tak nepisem zasadne nikdy prva
teda už mi skúšat nič netreba
@kuvincik po napísaní komentáru, som pozrela tie vyššie a strašne som sa začala smiať. S poslednou vetou úplne súhlasím! Hovorím si ale, že si za to môže len on. Nemal byť tak milý kedysi
neprezrádzaj Danko! Naša láska musí byť utajená.
@simiQ nepravda ^_^
ale nie,myslela som ako chlapcom
ale zas keby som obcas neprehltol svoju hrdost a neozval sa 1. ja, nepoznal by som dnes take dokonale zeny ako @mkamka , @orfea2 ci @zuzanne112