bolo by to zvlastne. facku by som za (pekny) darcek nikomu nedavala, ale prsten, ktory sa da pomylit so zasnubnym, sa vseobecne nema davat ako "len tak bizuteria" dar. okrem toho prstene nejako nenosim, takze by to bol taky wtf darcek
Tak ja by som sa velmi potesila lebo mam rada prstene a tieto vianoce ked sa ma pytal frajer ze aky chcem darcek tak ja ze prsten tak sme sli spolu vybrat ( samozrejme nie taky aby vyzeral ako zasnubny, a ziadne zasnuby ani neplanujeme teraz otvorene sme sa o tom bavili vela takze aj keby ho dostanem bez toho aby som mu povedala ze nejaky chcem tak by ma ani len nenapadlo ze by to mohol byt zasnubak a necitila by som sa sklamane ) a nevedela som sa medzi 2 rozhodnut tak mi kupil obe. a dokonca som dostala zlaty prsten aj od mamky.
@4
ja prstene nenosím, ale darčeku by som sa síce potešila a asi by som ani nečakala teraz žiadosť o ruku , tým pádom by som nebola ani sklamaná, ale asi by to aj tak chcelo vopred upozornenie, že sa nejedná o zásnubný
No obaja mame radi prakticke darceky alebo daco suvisiace so zaujmom ktory ten clovek ma - navyse prstene, nausnice, retiazky a podobne osemetnosti nenosim a nic to pre mna neznamena. Cize by som sa fakt nepotesila a bola dost sklamana.
Ak by sa to bolo stalo v čase, keď náš vzťah k tej žiadosti o ruku pomaly smeroval a ja by som trochu už aj očakávala, kedy to urobí a pod stromčekom by som zistila, že to nie je zásnubný prsteň, tak by ma to pravdupovediac dosť sklamalo.
Ak by sa to bolo udialo v čase, keď sme nad svadbou ešte neuvažovali, tak by ma to potešilo, aj keď neviem, či by sa trafil do môjho vkusu.
Ale ak by mi aj daroval zásnubný prsteň, ale urobil by to takto prvoplánovo na Vianoce, tak by ma to tiež trochu naštvalo
Vzhľadom k tomu že v horizonte najbližšieho roka očakávam zasnúbenie, resp. veľmi si to prajem, by ma to asi rozsekalo
Určite by som mu to nedala vyslovene najavo, zavtipkovala by som že teda naozaj som si myslela že je to zásnubný a vnútri by som plakala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja prstene nenosím, ale darčeku by som sa síce potešila a asi by som ani nečakala teraz žiadosť o ruku , tým pádom by som nebola ani sklamaná, ale asi by to aj tak chcelo vopred upozornenie, že sa nejedná o zásnubný
Ak by sa to bolo udialo v čase, keď sme nad svadbou ešte neuvažovali, tak by ma to potešilo, aj keď neviem, či by sa trafil do môjho vkusu.
Ale ak by mi aj daroval zásnubný prsteň, ale urobil by to takto prvoplánovo na Vianoce, tak by ma to tiež trochu naštvalo
Určite by som mu to nedala vyslovene najavo, zavtipkovala by som že teda naozaj som si myslela že je to zásnubný a vnútri by som plakala
zásnubným by ma nasral
preco sa to tu berie jak wtf darcek?
a to s tou fackou je megaodveci