hej.. keď sa musel starať o skurvenú mačku ktorá mala sračku...a často mi hovoril že napr musí ísť domov lebo mu ide formula alebo že musí byť doma lebo ide futbal a iné kokotiny.. proste som chodila s total kokotom a strašne sa samej sebe čudujem že som mu pri prvom náznaku keď ma chcel vymeniť za telku jednu nevylepila a vysoka sa na neho nevysrala
Neviem si predstavit, ze napr. teraz, ked ide hokej, by som miesto pozerania zapasu sedela v kine alebo na zmrzline To je proste vec dolezitejsia ako jedno rande
Nevymenil ma ešte žiaden ..ja si tiež rada pozrem hokej aj futbal ..ale zasa ak si mám vybrať medzi piatkom niekde na koncerte a futbalom tak nebudem celkom spokojná
nechápem ako môže niekto pozerať na tých cirkusantov čo kopú do lopty... ja mám normálne nervy keď to vidím tie divadielka posrané keď nebodaj niekoho kopnú do nohy
u nás je to skôr naopak ja majstrovstvami v hokeji žijem a môj priateľ to až tak nemusí ale jasné, že kuká somnou a keď sa chce baviť nejako inak, tak fajn, ja si tiež urobím program, šak nemusíme byť spolu stále....chlapom treba dať dýchať, inak ujdú a mne by tiež vadilo, keby bol furt na mne nalepený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale predpokladám, že by som ho "kukala" s ním
ospravedlnte ma...idem pokracovat v pozerani hokeja
Ale ocakavam, ze on bude taktiez tolerovat moje zaujmy a nebude sa hlupo oduvat kvoli tomu ...
Ak chceš, pošlem ti do TS až 10 receptov na to, ako mať od neho pokoj!
Prvú ti dám rovno sem - rozísť sa s ním, keď ti lezie na nervy, a neťahať ho za nos