@sveter tak ak sa jedná o surovinu ktorú by bol asi trošku dosť veľký problém vyrobiť pretože sadenie hrozna pálenie a podobne asi len tak porovnateľné náročnosťou nebude ako pomiešať pár ingrediencií na krém
stále mi to ale nedáva zmysel, kúpením Jacka podporíš teda dosť veľký marketing, keďže je to veľmi známa značka. Tak isto si môžeš kúpiť hotový likéru nejakej menej známej značky a aj ušetríš aj budeš menej mainstreamový
@sveter skôr som rozmýšľam nad receptom vylepšením baileys možno som sa zle vyjadril ale ingrediencie by sa asi ťažko hľadali bez toho aby som niekoho podporil čo má značku
wtf, ak nechces baileys za 18e lebo peniaze, marketing and shit tak rozumna alternativa mi pride kupit nejaky iny lacnejsi irish cream, tiez 0,7l ale za 7e zhruba
alternativa kupit jacka za 15e, salko, mlieko, pudingy a kokotiny, stat pol dna za sporakom a dostat liter a pol sladkej zbrndy mi pride dost idiotska, navyse si pri nej nakakas do ust co sa toho tvojho marketingu a znaciek tyka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tak potom neviem už, idem radšej spať.
alternativa kupit jacka za 15e, salko, mlieko, pudingy a kokotiny, stat pol dna za sporakom a dostat liter a pol sladkej zbrndy mi pride dost idiotska, navyse si pri nej nakakas do ust co sa toho tvojho marketingu a znaciek tyka