som to videla,ked sla prva cast a vobec sa mi to nelubilo. Odvtedy som to nekukala,len uputavky abo tak.. a najviac sa mi paci Laci Strike takze aj ta jeho japonka ci co to je. Drzim im palce yea!!
mne sa bajlando páci a veľmi bo aj ked viem, že markíza natom len zarába a dáva to pre peniaze, ale aj tak sú tam veľmi dojímavé skutočné príbehy, ktoré dokázu naozaj chytit človeka za srdiečko.
jj, tancuje naživo je inak absolútne strelená (veselá je slabé slovo .. minulý týždeň vo štvrtok bola s Lacim u nás v meste nakrúcať Vilomeniny, budú o týždeň na Markíze, tak si to pozrite chvíľku boli aj u nás v škole v triede a potom už súťažili A ako stíha školu? Nijak.. v podstate už od kastingov na Bailando takmer nechodila do školy.. A potom keď už sa dostala do súťažnej desiatky, už asi mesiac pred začiatkom vôbe nechodila do školy.. lebo vlastne sa im začali tréningy takže škola šla bokom.. no a teda odvtedy nechodí do školy vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
to naozaj tam tancuje??? je ju mám veľmi rada (ale zas nie až príliš len im drzím palce aj s tým lacim.
A aká je teda naživo, rovnaká veselá, alebo si dost myslí o sebe? A ako stíha vlastne skolu, ved ked stále nacvičuje?