vily, skriatkovia, carodejnice, trolovia, upiri,.. urcite ste o nich uz neraz poculi. existencia, ktoreho z bajnych tvorov by vas najviac potesila? popripade v existenciu ktoreho tajne verite?
Nech by čokoľvek z toho existovalo, bola by som rada! Ale najlepšie by bolo, keby existovali upíri ^^ Ale takí, čo sa netrbliecú na slnku a majú tesáky... mojím snom je byť pokúsanou upírom Samozrejme, prežiť to potom, aj keď by bolo zaujímavé zomrieť takto xD
Potom by som chcela, aby existovali lykantropi, čo sa menia na mačkovité šelmy. Vlkodlaci nemusia byť, ale taký leopardodlaci, panterodlaci a tak podobne sú super!
A ešte by som chcela, aby existovali víly. Chcela by som byť vílou, mať krídelká na chrbte a tak. Aj keď mám fóbiu z výšok, takže lietanie by bolo značne problematické
@mm47 je to kúsok neprimerané vyjadrenie sa voči Grékom (gréckym hrdinom) ale aj ja som si snimi vypila Grécka mytológia má toľko nádherných bytostí že to sa opísať ani nedá a veľa národov nevedelo nič svoje si vytvoriť tak im to ukradli a len zmenili mená. Ako napríklad Rimania.
@mm47 noooo ja osobne by som si niekam zašla s Pereusom, Orfeusom, Odyseusom i keď on bol veľkým sukničkárom ale toto sú len tí z mytológie. Ja by som sa chcela stretnúť so skutočným Gréckym hrdinom.
verím v boha v energiu ktora prudi okolo nas a je v celom vesmire na duchov demonicke bytosti a na ludi ktorý ovladaju čiernu a bielu magiu ale na príšery z rozpravok určite nie ...aj ked sa môže stat že niekoho zmutuju a bude vyzerat ako dajmetomu vlkodlak ale to je zase o niečom inom
@ygor ale proste tých nemám rada, ja radšej odvecákov ako Wobbuffet a potom niektorých tých ňuňákov vyslovených a potom tých, čo majú v seriáli nejakú super povahu alebo tak
verím v existenciu všetkých, aj keď asi sa mi nikdy neukážu ale najviac by ma potešili tie čarodejnice a víly hej a najviac by ma tí čarodejníci a čarodejnice potešili, keby som patrila medzi nich
@mielikki nerobim. zo zaciatku nevie nic, ale potom sa nauci TACKLE!!!!
A potom je z neho gyrados ktory je uplne super.
A metapod nie je zly, tak ako kakuna- ked ich vyvynies a nechytis v prirode tak si nechavaju vsetky utoky co dovtedy nehovoriac o tom ze metapod ma skvely zasneny vyraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Potom by som chcela, aby existovali lykantropi, čo sa menia na mačkovité šelmy. Vlkodlaci nemusia byť, ale taký leopardodlaci, panterodlaci a tak podobne sú super!
A ešte by som chcela, aby existovali víly. Chcela by som byť vílou, mať krídelká na chrbte a tak. Aj keď mám fóbiu z výšok, takže lietanie by bolo značne problematické
(a chcem byť Ditto. Alebo aspoň metamorfmágus)
a ja som si myslela, že keď je Nom. animágus, tak je aj metamorfmágus tiež s us
@ouch zisti si aké by si mala priezvisko v angličtine alebo v rôznych iných jazykoch a snáď pochopíš o čom som písala a nie je to žiadna výnimočnosť.
a toho nejako nemám rada, to už radšej munchlax, keď už musím
» imageshack.us/photo/my-images...
naprikad?
(hoci radšej mám túto scénu
(a to som ho kedysi nemala rada
ale inak mám rada trávnych šartérov, bulbasaur, chickorita i treecko sú super (i keď, nielen tých, veď kto nemá rád mudkipa? )
A grass boli vzdy moji prvy starteri ja az mi nostalgicky slzicka do oka sa vtisla...
ja som ho nejako nemala rada, ale po tom, ako som videla XY obrázkov na tento spôsob » images.sodahead.com/polls/001321453... vsugerovalo mi to, že sú super
(vodní sú vždy tí, ktorých najprv nemám rada (okrem Psyducka, ten bol super vždy) a potom si ich obľúbim aj tak )
Z vodnych je jediny dobry pokemon, ktoreho musim mat vzdy v tyme- Magikarp
A potom je z neho gyrados ktory je uplne super.
A metapod nie je zly, tak ako kakuna- ked ich vyvynies a nechytis v prirode tak si nechavaju vsetky utoky co dovtedy nehovoriac o tom ze metapod ma skvely zasneny vyraz
mne sa metapod neviem prečo strašne podobá na hlavnú mužskú postavu u Na vlásku
To bude ocami.... urcite ocami
možno!
&ei=qyWcT4LoKKHP4QTk_PmpDg&ved=0CDAQ9QEwAQ&dur=578" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
No a potom ešte v trollov pretože ich denne stretávam. Človek v dnešnej dobe trollí každý deň.
takže ja by som chcela všetkých!
síce, tých ostatných nemám rada, takže @4 mením - len jedného pána času, konkrétne Doktora
pri Jackov Rose, potom Donna a potom Amy
alebo, teda, ak by to bol Donnin brat, tak by to asi neurobil
a vôbec, bola to proste výnimka