caute, na Vianoce som dostala notebook(prosim ziadne komenty, ze sa vychvalujem) a bol dost drahy, na co sa rodkovci furt stazuju, aj ked som im povedala, ze chcem tak 300-350 eurovy. teraz musia zaplatit 600 a balik office stoji najhorsi 99e. otazka:ked
@palechore
da zavisi od toho ale ci ma licenciu na viac pocitacov(je tam kody ktory na rcitej urovni instalavie treba zadat)
plus na nete je urcite nejake to demo na 30 dni, to sa da tiez aktivovat pomocou toho kodu potom
tolko ak to chces legalne
k nelegalnemu postupu sa pani uz vyjadrili, stranky odkial ti zial neporadim
alebo si tam este mozes dat nejaku alternativnu kancelarsku aplkaciu typu open offce ktora je zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2. najdi si office
3. stiahni office
4. aktivuj office
5. stiahni slovencinu
6. uzivaj si zivot
(verim, ze by si niekto rypol)
da zavisi od toho ale ci ma licenciu na viac pocitacov(je tam kody ktory na rcitej urovni instalavie treba zadat)
plus na nete je urcite nejake to demo na 30 dni, to sa da tiez aktivovat pomocou toho kodu potom
tolko ak to chces legalne
k nelegalnemu postupu sa pani uz vyjadrili, stranky odkial ti zial neporadim
alebo si tam este mozes dat nejaku alternativnu kancelarsku aplkaciu typu open offce ktora je zadarmo
alebo si stiahni open office je podobny ako word a je free