Od koľko rokov sa dá zaobstarať účet v banke? Počul som ze niake detské existujú.... A dá sa cez tento účet platiť niečo na nete, napr. v niakej hre keď nejde niečo kúpiť cez SMS ale len cez VISA, tak to ide aj cez ten študentský účet? a aký je rozdie
Sú detské účty, ktoré sú písané na rodičov, pre deti do 15r. Potom už môžeš mať vlastný, na svoje meno. Rozdiel medzi študentským a normálnym účtom je ten, že študentské bývajú oslobodené od poplatkov (alebo aspoň čiastočne). Ale karty bývajú rovnaké pre oba typy, rozdiely rieši len banka pri administratíve.
A malo by to ísť.
mas obmedzeny limit na tej detskej, a ide ti to aj cez VISU. myslim ze poplatky tam nie su ak mas rodicov v tej banke alebo urobis niekolko transakcii cez kartu. a da sa od 15-staci si priniest obciansky a fotra/mati.
a nekupuj picoviny na hry
ja mám vo vúbke start konto (študentský účet) keď máš potvrdenie o návšteve školy neplatíš poplatky ... musíš si tam na zač. vložiť niečo (vtedy keď si to vybavuješ) potom ti do týždňa dojde karta v obálke a druhá obálka s pin ... v ten deň ako si to vybavíš ti pošle na mail zakodovane súbory kde más pin a heslo na nonstop banking ... ked sa prihlasujes na IB tak tam zadáš akurát svoje rodné číslo a heslo čo si dostal (potom si ho aj zmeníš) ... no neviem ešte som nič neplatila - čo s atýka hier ale asi to bude ako ked nakupuješ cez internet - vybereš kartu ktorú máš a dáš tam meno ,priezvisko, číslo karty,dátum do kedy ti platí karta a posledné 3 čisla čo sú vzadu na karte a hotovo
@kajooooooooooooooooooooooooooo počkaj, povedal si ze OD 15 stačí prísť s občianskym a fotrom do dakej banky a uz ide normálny účet vytvoriť keď uz ma niekdo občiansky... Je to teda tak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A malo by to ísť.
a nekupuj picoviny na hry