Bankove produkty - sporiace ucty, terminovane vklady a ine blbosti, vyzna sa v tom niekto?
pre skorej narodenych uzivatelov BIRDZu, ktory uz zarabaju , vyuzivate nejake bankove produkty na zhodnotenei svojich penazi? ak ano ake? a aky tam mate urok?
ja som skusal nieco hladat na nete, ale informacie ohladom toho su take nejasne,
terminovany ta viaze na urcite obdobie kedy nemozes disponovat s vlozenymi peniazmi, ale zato tu ams vyssi urok ako na sporiacom ucte na ktorom mozes manipulovat so svojimi vlozenymi penaizmi. Obidva su ale vyhodnejsie nez bezny ucet. Teda ak chces peniaze viac zhodnocovat, viac ako na beznom ucte a potrebujes mat k nim pristup daj si ich na sporiaci ucet ak ich nepotrebujes na isty cas napr. 1 - 2 roky daj si ich na terminovany. Priapadne zainvestuj a nakup dake fondy.
@supersayan konkretne produkty najdes na weboch danych bank. Ono je to prakticky jedno moc sa od seba nelisia hore dole. Skor si pockaj na daku kampan. Ktore na jesen urcite budu.
S konkrétnymi produktami bohužial nepomôžem, ale skús sa poobzerať aj po iných investíciach. Neviem kolko prachov máš k dispozícií, ale tieto rôzne základné bankové produkty ako spomínaný sporiaci učet majú žalostné zhodnotenie...
Čo sa termiňákov týka najlepšia je Privatbanka. Majú vynikajúce úročenie a prístup k peniazom je kedyoľvek. Mám vklad v Trnavskej pobočke. Len tam treba ísť za tým pánom, lebo je tam aj ženská a tá je riadna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov