Zaujima ma vysokoskolsky zivot v BB, lebo napr. o Kosiciach viem že je tam super ale co BB? chystam sa na Ekonomicku fakultu UMB tak ak tam nahodou niekto chodi zaujima ma aj vas nazor na tuto skolu
aj ja sa chystam na UMB na filozoficku, a sice neviem aky je vysokoskolsky zivot tam, ale bystricu milujem!! uzasne mesto, fajn people a co sa skoly tyka, neviem ako konkretne tvoja fakulta, ale celkovo skola ma celkom dobry status
aj ja sa chystam na UMB tiez ekonomicka fakulta..uz som bola aj minuly rok na prijimackach.stasne vela ludi sa tam hlasilo..a neviem aky je tam vysokoskolsky zivot ale mesto sa mi paci
ahojte, ja som na EF UMB uz v tretom rocniku, a osobne vzato dufam dufam ze sa mi odtial podari prestupit na inu skolu. Mesto ako take nie je zle, ale je to strasna diera!! len docestovat do BB je umenie, to sa tyka vsetkych kutov Slovenska.
ak sa chystate na Ekonomicku fakultu, tak si toho mesta ani neuzijete, pretoze pri tej skole niet na zabavu cas takze good luck, BB ma takisto sklamala, okrem par klubov, ci barov (Ministry, Kapitol, Sherwood) je mesto uplne o nicom...takze idem odtial prec a to co najskor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
spoznal som tu skvelých ludí zo všetkých kútov SVK mesto je krásne, má bohatú historiu aj súčasnost
škola je síce nanič, ako tak môže s inými konkurovať jedine ekonomická fakulta (niektoré odbory) a na tú sa tuším chystáš
ale vysokoškolský život aj život v meste nemá chybu.