1.sledujem a budem sledovať
2.z tých posledných dvoch je ten naj,nie je taký starý môže toho veľa dokázať
3.áno,je to prelomový prezident,a celkom sa mi páčia jeho názory
1. nepozeral som
2. spravny na co? Btw on uz nie je kandidat on uz je prezident
3. nejako to nesledujem ale co zachytim sem tam tak v podstate neporiesi nic, pretoze ma okolo seba ludi s podobnymi nazormi ako mali ludia okolo Clintona a Busha.
1.sledovala som, ale iba kusok
2.ano je, teda zatial to tak vyzera.. ale cas ukaze
3.neexistuje politik, ktory by mi bol sympaticky ..vsetko je to iba klamstvo a pretvarka... chce sice urobit radikalne zmeny, ale moze to dopadnut iba dvoma sposobmi- 1. bud skonci ako Kennedy... to znamena, ze nanho spachaju radsej atentat... alebo 2. sa stane tak ako kazdy prezident iba babkou inych ruk, ktori rozhoduju o vsetkom...
sledoval som a stale som čakal kedy mu preletí projektil tou jeho palicou. Stále sa nič nedialo. No nevadí, skor či neskor ho aj tak odjebu. V najrasistickejšej krajine na svete nemoze byt prezident neger. V každom prípade celé funkčné obdobie nevydrží. A jeho smrť bude v Amerike znamenať občiansku vojnu, čierny proti bielym. Presne ako kedysi sever proti juhu. Totiž história sa opakuje...
Obama je hajzel, finančnú krízu bude chcet riešiť vojnami a vraždením ludí. Sak sam pred chvilou na ta3 vyjadril, hoci iba implicitne, že bude pokračovať v zbrojeni a vojenstve. Zbrojársky priemysle patril vždy medzi najziskovejšie. Amerika ide do piče a a bude sťahovať so sebou aj vela nevinných
tak jasné,že už nie je kandidát,ale bol
ako jediný prezident USA ma zaujal...
nič pre nás neznamená(možno)ale je to tak,ako hovoria v telke...najmocnejší muž planéty....nieže by som s tým súhlasila
@17 ako jediny? USA malo dost prezidentov ktory zaujali...
@18 nestaci ze ma pod palcom niekolko stoviek taktickych nuklearnych zbrani, jednu z najlepsie vyzbrojenych armad sveta, ked nebudeme brat do uvahy posledny cca rok tak aj jednu z najsilnejsich ekonomik, jedina supervelmoc na svete (po pade ZSSR)...
21. preco nenazivat veci pravimi mena a nenapisat ze je mulat? on je asi tak skoro cernoch asi tak ako je skoro beloch. Takisto mnoho cernochov v amerike su vlastne polovicny miesanci s belochmi a aziatmi.
23. on to nema uplne pod palcom, nie je tam absolutisticky vladca, aj ked sa to tak moze zdat
mne sa páči, páčia sa mi jeho názory. A preto sa hovorí že je to najmocnejší muž planéty lebo má v amerike veľkú moc. On rozhoduje o všetkom, v amerike je všetko na prezidentovi, tam to majú inak ako u nás. U nás je prezident nič. U nás má väčšiu moc Fico ale aj tak musí všetko schváliť prezident, takže ak niekto niečo chce musia s tým súhlasiť všetci. V amerike je to na prezidentovi.
1. trosku
2. pravdepodobne hej
3. ako povedala @deraina podla mna ho tiez zastrelia alebo inak zabiju uz len preto ze v amerike je najviac rasistov a pritom su vsetci tam len pristahovalci a ak toto nie uz vcera sa vravelo ze od tejto chvyle sa stava nesvojpravnym... proste vsetko budu robit politici a on len suhlasit snimi... nic ine neostava..stratil uz aj sukromie..a este ide sa do domu stahovat jeho svokra? podla mna ta ho zabije ako prva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2.z tých posledných dvoch je ten naj,nie je taký starý môže toho veľa dokázať
3.áno,je to prelomový prezident,a celkom sa mi páčia jeho názory
2. spravny na co? Btw on uz nie je kandidat on uz je prezident
3. nejako to nesledujem ale co zachytim sem tam tak v podstate neporiesi nic, pretoze ma okolo seba ludi s podobnymi nazormi ako mali ludia okolo Clintona a Busha.
2.ano
3. nemozem oovedat bo jeho manzelka by nahnevala a ziarlila
3. Nevytvoril som si nanho este nejaky nazor, ale paci sa mi zatial viac nez bush
A uz konecne pochopte, ze on nie je cernoch.
2. podla mna urcite....
3. ma charizmu x) to musim uznat xD
2.ano je, teda zatial to tak vyzera.. ale cas ukaze
3.neexistuje politik, ktory by mi bol sympaticky ..vsetko je to iba klamstvo a pretvarka... chce sice urobit radikalne zmeny, ale moze to dopadnut iba dvoma sposobmi- 1. bud skonci ako Kennedy... to znamena, ze nanho spachaju radsej atentat... alebo 2. sa stane tak ako kazdy prezident iba babkou inych ruk, ktori rozhoduju o vsetkom...
ako jediný prezident USA ma zaujal...
nič pre nás neznamená(možno)ale je to tak,ako hovoria v telke...najmocnejší muž planéty....nieže by som s tým súhlasila
preco si myslis, ze je najmocnejsi?
2. ano
3. ano
@18 nestaci ze ma pod palcom niekolko stoviek taktickych nuklearnych zbrani, jednu z najlepsie vyzbrojenych armad sveta, ked nebudeme brat do uvahy posledny cca rok tak aj jednu z najsilnejsich ekonomik, jedina supervelmoc na svete (po pade ZSSR)...
23. on to nema uplne pod palcom, nie je tam absolutisticky vladca, aj ked sa to tak moze zdat
2. myslim, ze je spravny a ze spravy vela teda dufam to a je urcite lepsi nez bush
3. paci, je sympaticky a velmi vyborny recnik!
2. pravdepodobne hej
3. ako povedala @deraina podla mna ho tiez zastrelia alebo inak zabiju uz len preto ze v amerike je najviac rasistov a pritom su vsetci tam len pristahovalci a ak toto nie uz vcera sa vravelo ze od tejto chvyle sa stava nesvojpravnym... proste vsetko budu robit politici a on len suhlasit snimi... nic ine neostava..stratil uz aj sukromie..a este ide sa do domu stahovat jeho svokra? podla mna ta ho zabije ako prva