Ahojte je to báseň priateľke, nechcem vás hlbšie uvádzať do deja, lebo je to osobnejšie, no chcem sa spýtať či je dobrá z hľadiska formy, rýmu a gramatiky a čo by ste poprípade prerobili. Poprosím len konštruktívna kritika. Ďakujem.
to jej kľudne daj, ak máš 14, tak je to v pohode báseň, adekvátna tomu veku a aj celkom tak odľahčene úsmevne napísaná, si myslím že toto by každé dievča potešilo, snaha sa cení
@cannabiss joj a to slov "vždycky" by som zmenila na vždy.. to mi tam viac pasuje.. skráti to verš, lebo má viac slabík ako tie nad a pod ním... a v poslednom verši ..s radosťou Ti napíšeM aj ďalšie riadky.. chýba ti tam "M"
Ďakujem za postrehy, zmenené a upravené Chcel som aby to vyzeralo že to myslím vážne ale aby tam boli 1-2 prvky na čom by sa mohla zasmiať Tu druhá máte pravdu, je trochu nič moc, no trochu som to odflákol za 15 minút, tak to chce ešte upraviť
@finewriter Si robíš srandu? Vytvoril som to sám, a naozaj nemám potrebu si niečo kopírovať z netu. Navyše by to nemalo tú pointu čo momentálne potrebujem.
@tequila@38 XD
aha, ty necromancer, preto sa toto fórum spred 10 rokov objavilo v recommended, a preto báseň nikde, lebo niektorá z tých troch nových verzií birdzu zmenila limit dĺžky a úvodný text fóra!
...počkaj, nie, tebe sa tiež niekde musela zobraziť ako recommended, nešla by si len tak hľadať nejaké mŕtve fóra na oživenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
navrhujem, aby si to zmenil
že na teba myslím, či sneží či nesneží,
že nie som blbec čo strieda baby,
že by som pre teba boril hrady.
2. s tebou, nie stebou
3. aby som vzbudil v tebe vášeň namiesto aby som povzbudil tvoju vášeň
4. kašľala, nie kašlala
5. aby si prehliadla, že som v tvári hnedý skús niečo iné
6. pre teba aj boril hradby namiesto pre teba boril hrady
7. typ ideálu, nie typ ideála
8. možno nie som to namiesto nie som asi ani to
9. Ti napíše chýba tam "m" ako už spomenuli
Díki moc všetkým ktorým sa to ľúbi, snažil som sa hlavne nech to má pointu
mna by to velmo potesilo
táto báseň je aj na internete, dobre skrytá
dúfam, že sa páči, si už miliónta čo ju číta
aha, ty necromancer, preto sa toto fórum spred 10 rokov objavilo v recommended, a preto báseň nikde, lebo niektorá z tých troch nových verzií birdzu zmenila limit dĺžky a úvodný text fóra!
...počkaj, nie, tebe sa tiež niekde musela zobraziť ako recommended, nešla by si len tak hľadať nejaké mŕtve fóra na oživenie.
...birdzo, watafak? @admin