chalani, kebyže Vám napíše dievča báseň, ako sa cítite? poteší Vás to? čo by ste si o nej pomysleli? je na Vás až moc romantické? tak isto môžte aj dievčatá kľudne odpovedať. Poteší Vás, keby vám muž napíše báseň?
napísal som zopár v minulosti a aj som dostal jednu venovanú,ale moja skúsenosť z toho plynie taká,že vedieť pravý zámer básne je nad zlato,možno tú báseň niekto poslal už na viacej strán. :-S
@attis tak si to predstav tak,ze ta basen je vazne specificka, zamerana iba na vas dvoch, popisane vase zazitky atd. ze proste na 100% vies , ze je venovana iba tebe.
Potešilo by ma to, sám rád píšem, ale myslím, že ak by sa mi to stalo, tak by som to mohol tušiť, keďže ju už poznám a viem napr. že rada píše básne... ibaže by to bolo od niekoho niečo veľmi spontánne.
ono skôr ja som tá čo píše básne... a teší ma to ked niekomu venujem báseň viac ako keby ju niekto venoval mne. a dôvod je ten že 99% ľudí čo poznám nemajú talent na písanie básni a potom to je síce milé ale aj tak to je skôr také nepodarené... znie to asi kruto ja neviem ale je to tak. ked už mám dostať báseň tak poriadnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@semhamforas
@bloodypunk pekne
nenapisala by som nikdy a ani dostat by som nechcela, asi by ma to vydesilo.
mozno este este nejaky list s vyjadrenim pocitov by som zvladla aj napisat aj dostat, povedzme.
aj ja som raz napísala