Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti
Registrujete, že tento film prichádza o dva týždne do kín? Plánujete návštevu kina?
Zaujímalo by ma či tento film zaujal aj širšiu verejnosť, alebo sa naň zatiaľ chystajú iba verní fanúšikovia?
aj ked som zvedavy, ako sa pohraju s tym, ako batman porazi supermana. miller ho spravil slabsim, ked ho zasiahla radiacia z bomby, no predpokladam, ze v bvs to nebude ten dovod.
ale nepaci sa mi, ze tam pchaju este aj doomsdaya a to tak, ze vyzera ako nejaky experiment z mrtveho zoda.
chystáme sa a jednoznačne team batman... superman mi je odjakživa nesympatický ale som zvedavá ako to zvládne affleck a gal gadot možem tak sa bude na čo pozerať
@trdelniiiq Mne by Doomsday nevadil, ak tam bude inteligentne zakomponovaný. Skôr sa obávam toho, že to má byť film, ktorý bude úvodom do DC Universe, no snažia sa rozbehnúť až príliš množstvo dejových liniek na začiatok.
Ja by som už rád videl Flasha, no na toho si budem musieť počkať až v Justice League. Ezra Miller sa mi do tejto postavy nehodí, no napríklad v The Perks of Being a Wallflower bol fajn, preto ho hneď neodcudzujem.
Batman > Superman.
Nikdy som supermana nemal rád. Lejzrové oči, lietanie, nepriestreľná koža, odolný proti ohňu. Každý by bol frajer s takýmito schopnosťami, proste NUDA
jasné a to ani komiksy nečítam, hlavne som zvedavý na ten súboj, ale myslím si, že to dopadne asi tak, že sa spriatelia nakoniec a porazia niekoho úplne silného, koho by sami neporazili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
batman
ale nepaci sa mi, ze tam pchaju este aj doomsdaya a to tak, ze vyzera ako nejaky experiment z mrtveho zoda.
Ja by som už rád videl Flasha, no na toho si budem musieť počkať až v Justice League. Ezra Miller sa mi do tejto postavy nehodí, no napríklad v The Perks of Being a Wallflower bol fajn, preto ho hneď neodcudzujem.
Nikdy som supermana nemal rád. Lejzrové oči, lietanie, nepriestreľná koža, odolný proti ohňu. Každý by bol frajer s takýmito schopnosťami, proste NUDA
ale hlavne som zvedava na lex luthora
A cool su narovnako