inak ale ja som teraz mala strasne super a silnu vec a nebola ani taka draha ale zaboha si nespomeniem ako sa volala ale uz hadam aj redbull opustim a budem pit hento
keď chem niečo na energiu, tak si dám kávu 4 lyičky nescy, 4 lyžičky kakaa a 2 lyžičky cukru a dá sa to piť aj keď neznášam kávu ale aspoň ma to vzpruží. Energeťáky sú slabota. Po nich kludne aj zaspím a spím 8 hodín v kuse... keď si dám 4-5 káv denne tak som v poho
Nechapem ako si niektori ludia mozu hocikedy kupovat energetaky ako nejaku malinovku a piju to kazdy druhy den. Ved v tom je tolko svinstva, tolko vela cukru a clovek si na to rychlo navykne... Ja to vypijem iba v krajnej nudzi, ked energiu fakt potrebujem rychlo dodat. A ked je moznost, tak si urcite radsej kupim energeticky shot ako pol kila cukru.
popis možností je retardovaný, a aj tak je teraz pekný graf, tak som nehlasoval ale radšej mám z tých dvoch Monster, Red Bull je zbytočne predražený.. inak pijem Hell
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale aj tak mám najradšej HELL! (nie preto, že nemám keše a je lacný )
obyčajné placebo!!!!
IMHO to všetko chutí ako ovocní čočky rozpustené v rannom moči.