athlas, ty sa tak nadchýnaš nad knihami, ako ja nad vôňou čerstvo kúpenej knihy... z akého story máš nick? je mi povedomý, ale nechcem švacnúť mrakovinu
spojila som dve slova z Pana Prstenov - genialna trilogia ....Athelas bola rastlina, co "davala zivot"...niekde na nete som citala taku basnicku, daoc v tom zmysle ze "v tazkych chvilach, athelas prid, sila prudi z ruk krala...." a "il" je z niphredil, co bola rastlina....ale nie som si ista ci na kopci kde si arwen a aragron slubili lasku (radsej budem s tebou 1 zivot, ako bez teba vsetky zivoty sveta....-krasa)....alebo na kopci v lothloriene, ale asi to prve.....
yeah, vedela som, ale len ten athelas... niphredil znie tiež tolkienovsky, to bolo zrejme v dodatkoch, a to bolo zrejme to , čo mi kamoška odporúčala čítať ešte, ale už som nechcela veľmi, tak som mierne zaklamala, že som ich prečítala,hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a neviem, ako budem maturovat zo Sj pri nasej profke:/
(som trochu maník )
Má duše, vzpomínáš si, moje štěstí,
po ránu v sladkém podletí
mršinu strašnou spatřili jsem na rozcestí
uprostřed štěrku ležeti.
S nohama ve vzduchu jak vilná žena,
škvaříc a potíc samý jed,
smrdutým břichem beze studu rozevřena
se nabízela pro pohled.
A slunce pralo plnou silou do hniloby,