@2 oddych ani nie, skor odreagovanie, uvolnenie hormonov ked si dam dobre serie drepov, tak to rozdychavam este pol dna ale celkovo je to premna zabava a robim pri tom nieco pre seba
nie nebaví, ale zvyknem chodiť, ale to tam vtedy čítam knižku a počúvam hudbu na stacionárnom bicykli Bo keď ozaj nemám náladu tak si idem zapáliť a počkám kamošku dole v bare
Fitko moc nemusím už len pre tie pohlady ostatných "vymakancov" Ja si radšej pocvičim doma s činkami a pár strojmi! Ušetrím a po cvičení sa vždy cítim fajne
neviem prečo nemám rada posilku, ja som viac menej do posilky nikdy nechodila, mám tréningy na štýl posilky a tie mi bohato stačia, stačí mi keď máme robiť 50 klikov a robíme 150, lebo niekto ich nerobí poriadne
Bodybuiling je skvely sport... na ktory musim cez prazdniny zarobit peniaze aby som mohol cely rok posilovat .. takze tearz som na suchu a musim improvizovat ...
necjodim do posilky ale nikdy som nebol tucnyy a som spokojny so svojim telom a je mi jedno ze nemma svaly ved je to nechutne napr schwarchezeneger to je humus
podla mna je zbytocne bohapusto mrhat energiou v posilovni, ked sa da pouzit ovela uzitecnejsie, napriklad rubanie dreva, rylovanie zahrady je tiez fajn posilovanie a ovela uzitocnejsie.(-:
ked chce mat niekto dokonale vypracovane telo- dobre nech sa tam tyra(aj ked netusim naco mu tie svaly budu...) ale inak nevidim velmi zmysel
@21 nikto ti nekaze mat telo ako Schwarzeneger... a pokial neberes steroidy nikdy take nebudes mat,lebo je to nemozne.. genetika ta nepusti... ale obcas tam zajst neni od veci, treba sa trosku obalit svalstvom, mozes sa tak vyhnut mnohym problemom zdravotnym
ked to beres ako zabavu tak ani necvicis musis to brat vazne a nie ako zabavu inak ani nechod ked sa chces is dakde zabavit ta chod dakde inde a ne do posilky a bavi mato ale nieje to zabava je to odych,relax robis daco pre seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja navštevujem novozámocké PiDnes centrá
poprípade reťazec fitness centier - In Vino Veritas
ked chce mat niekto dokonale vypracovane telo- dobre nech sa tam tyra(aj ked netusim naco mu tie svaly budu...) ale inak nevidim velmi zmysel