Už 8. rok (3 roky brigáda, 5 rokov fulltime) pracujem v menšej online marketingovej agentúre. Vyskúšala som si skoro všetky pozície v rámci agentúry okrem grafika a programátora a aktuálne je už mojou náplňou práce “iba” stretávanie s klientmi, project management, administratíva okolo firmy a biometrické UX testovanie + sa aktuálne vzdelávam ohľadom machine learning a AI. A svoju prácu MILUJEM!!!
niekedy ma to nebavi(vacsinou ked som unavena) ale zboznuijem svoju robotu tym aka je a ludia a celkovo uplne som mega šťasntá!!!! predtym som si myslela ze am rpedchádzajúca práca bavila (ten prvy polrok) ale to som zjavne nevedela až pokial človek može mať rád ssvoju prácu a cítiť sa tam dobre
Keď ja sa normálne aj teším do práce!
Ked som este pracoval tak ma to vacsinu casu bavilo, ale vedel by som si predstavit aj nieco lepsie, napr zahradkar, alebo barman (v pube s vela pivom).
momentálne nebaví, lebo nemám nič na práci.. ale na začiatku mesiaca robím výkazy, riešim supportné tasky (pozerám, komu ich treba priradiť, prípadne kontrolujem či sú hotové a keď sú hotové, napíšem klientovi o tom info, prípadne sa spýtam klienta, keď je niečo nejasné) , keď treba, tak nasadzujem obsah na stránky, prípadne ich aj ručne pretestujem a tento mesiac by som mala prebrať prácu po kolegyni, čo tu bola na polovičný úväzok a ona má na starosti faktúry od zákazníkov, kontroluje domény, ktorá kedy má vypršať a nasadzuje reklamy, takže táto časť ma bude asi menej baviť s tými faktúrami, ale chceem sa čo najviac naučiť aby stúpla moja hodnota vo firme a momentálne som oficiálne od utorka "scrum master" na jednom projekte, čo si viem predstaviť, žeby ma bavilo, ale keďže také niečo sa ide diať u nás vo firme prvý krát, tak uvidím, či to tak bude fungovať a či aj reálne budem niečo robiť, okrem plánovania raz za 2 týždne ale veľmi by som chcela byť podporou pre tím, ale keď oni sú takí šikovní všetci, že oni všetko zvládajú aj sami
@sasi2680 zvysok casu sledovat burn down chart a work logy
Teraz mam zatial asi najlepsiu co som kedy mal takze sa nemozem stazovat, zaujimave projekty, uplne flexibilny cas... akurat s tym spojena trochu vacsia zodpovednost za pracu ale to sa da
Mám rada svoju prácu, aj keď je aj fyzicky aj psychicky náročná... ale starám sa o ľudí, čo ma vždycky napĺňalo, mám skvelý kolektív a plat mám dosť dobrý... jediné, čo mi tu chýba sú odborné skúsenosti, takže zrejme po novom roku budem musieť kvôli škole ísť do nemocnice, kde budem mať tri krát toľko roboty a o kus menší plat, ale viac odbornych výkonov
Definujme to radsej zamestnanie ako praca/robota , nie vsetci v zamestnani pracuju
A nemam nazor na moju pracu , este som nebol len zamestnani a nic nerobil
Kolektiv na samovrazdu, praca strasne chaoticka ale na druhej strane slusna zasivaren a odkedy som pochopil, ze spolurobotnici su premotivovani z prace, tak som tu uz len kvoli luxusnemu zarobku
Velmi ma bavi, najviac priprava internych vzdelavacich skoleni a ich prezentacia + workshopy ked mam na starosti, skolenie timov, rozne hry atd. Ja som vo svojej praci proste pre druhych ludi a najviac je ten pocit, ze to nie je pre mna nic ubijajuce, skor zabava a schopnost “predat” vedomosti inym, interakcia s ludmi. Dokonca som aj mega flexibilna co sa miesta prace tyka, to mi tiez maximalne vyhovuje. Ale kedze je to 100% praca s ludmi, vie to aj vycerpat dost. Niekedy by som si priala zavriet sa niekam a moct klikat nejake tabulky (ale ten pocit trva tak hodku a potom uz viem kam patrim )
Ja chodím momentálne na brigádu. Pracujem ako predavačka v Bille a len rozmýšľam o tom, ako odtiaľ odídem. S priateľom chceme ísť ešte toto leto možno do Nemecka, ak sa podarí niečo dobré vybaviť. Jediné čo ma tam drží nad vodou je myšlienka na odchod. Vôbec sa mi tam nepáči a nevyhovuje mi to. Ľudia sú hrozní k predavačkám. Kedže som brigádnička, každý si tam myslí, že je niečo viac ako ja. V poslednom čase ma to tam neskutočne vytáča a keď sa nejaký zákazník ešte dožaduje úsmevu, najradšej by som odvrkla, že za úsmev nie som platená. Mizerná mzda, mizerný kolektív a náročná robota. Ešte aj to, že som doma ma ubíja. Rada by som sa už nejakým spôsobom dostala od našich.
az na vynimky ty co maju dobru robotu sa pochvalili ......... ja robim v strojarskej dielni ako kokot v monterkach za 700 v hrubom chcem sa zabit a zobrat zo sebou celu dielnu .....
@vreskot000
no predtým som bola poisťováčka 2,5 roka (podotýkam nie dotieravá a tak to aj dopadlo ) a 2 roky som na externom doktorandskom, asistentku budem robiť počas ďalších 2 rokov na PhD., až keď skončím, môžem byť odborná asistentka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Keď ja sa normálne aj teším do práce!
Teraz mam zatial asi najlepsiu co som kedy mal takze sa nemozem stazovat, zaujimave projekty, uplne flexibilny cas... akurat s tym spojena trochu vacsia zodpovednost za pracu ale to sa da
A nemam nazor na moju pracu , este som nebol len zamestnani a nic nerobil
Tá práca ako taká by mi ani tak nevadila, keby som sa v tom kolektíve cítila dobre..ale bohužiaľ
no predtým som bola poisťováčka 2,5 roka (podotýkam nie dotieravá a tak to aj dopadlo ) a 2 roky som na externom doktorandskom, asistentku budem robiť počas ďalších 2 rokov na PhD., až keď skončím, môžem byť odborná asistentka
ďakujeeem