Dnes..pozrel som si film Love Actually..a zamyslel som sa..že predsa na tom niečo bude..Už len prva minúta filmu ma velmi upútala tým, že nikdy som nad tym takto nerozmýšľal, že tá láska je naozaj všade..hneď na začiatku je pekne ukázane kde všade sa môže
Milujem tento film už len z toho dôvodu, že drvivá väčšina hercov je anglickej národnosti a nie je to trápna americká gýčová sračka, čo je dosť aj cítiť... Každy mini príbeh stojí za zamyslenie a Billy Mack s tým "Love is all around... a Ježiši zase som to posral..." ma zakaždým dostáva do kolien... A ešte scéna keď sa Colin Firth učí po portugalsky aby mohlol požiadať o ruku portugalku, ktorá sa kvôli nemu naučila po anglicky ma vždy rozplače.. Hugh Grant ako Prime Minister + JUMP = plačem, ale od smiechu....
podľa mňa je super, aj herecké obsadenie je bohové všetky tie scény čo spomínali predchádzajúci + ten malý Sam je úplne zlatý je to proste perfektné, keď si chce človek oddýchnuť a trochu sa zasmiať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale milujem tú scénu, keď ten chalan príde za ňou domov s tými tabuľkami, to je také zlaté strašne mi ho bolo ľúto, že zostal sám :/
ako USA filmy