Chodievate behať? Ak áno, ako často? Poprosila by som najmä rady ako sa pretransformovať z úplne zakomplexovaného jedinca na aktívneho bežca, pre ktorého nie je beh len povinnosť, ale už priam potreba
takto - kedysi som behaval, rekreacne a kvoli kondicke, v Londyne sa vonku velmi behat neda a na pase ma to nebavi, a tak preferujem svihadlo...
skus si davat kratsie trasy, a hlavne maj v tom nejaku pravidelnost...spociatku staci ak pojdes behat 3x denne kratsiu vzdialenost, lebo ak chces aby bol beh pre teba potreba potrebujes si k tomu vybudovat vztah, a to zaberie nejaky cas...
Beham uz rok aj tri mesiace a musim ti povedat len tolko aby si bola vytrvala zacinala som tak ze som poklusom zvladla 6 minut len tak tak a teraz uz aj hodku a pol cize neni hanba fakt to ze na zaciatku nevydrzis dlho..chod si pobehnut kazdy den trosku a uvidis zlepsenia. Aj moja mamka nevladala a zrazu da 20 min.
@bajlo sorry, preklep 3x tyzdenne no prave preto odporucam kratsie trasy aby ta to neodradilo, aby ta nepresla motivacia a hlavne aby si zacalo telo zvykat...nic nejde hned, treba trpezlivost a odhodlanie...tak si daj napr 2 km denne, to zvladnes normalnym pomalym tempom...a hlavne si prosim nastuduj spravne dychanie, a snaz sa ho dodrziavat...v behu dost zavazi tvoj vykon podla toho ako dychas...
@wayne fuuu uz som sa zlakla chcelo by to nejaku silne silnu motivaciu, alebo bič nad sebou, ktorý ma bude hnať....som majsterka vyhovoriek, vzdy si nejaku najdem a ospravedlnim tym vsetko
Nie nechodim, len ked mam cas a nemam tanecnu Ono ja ani sama neviem ako mi to mohlk vydrzat..lebo dovtedy ma to preslo po tyzdni. Ale na zaciatku som behala s kamoskou..vo dvojke to ide lahsie. Skus aj ty nahovorit kamosku. Ked to nevydrzi nevadi ale potom si uz na to zvyknes a bude sa ti mozno aj samej lepsie behat ako mne
@bajlo klamat mozes max tak sama seba namotivuj sa a smelo do toho...a nezabudaj ze aj ked zlyhas a vynechas beh, alebo neodbehnes tolko kolko by si mala, tak to nie je dolezite, zaciatky su vselijake, hlavne pokracuj, aj ked nepravidelne...neverim ze ak niekde plieska bic a je tam disciplina tak ze sa nedosiahnu pozadovane vysledky drzim prsty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skus si davat kratsie trasy, a hlavne maj v tom nejaku pravidelnost...spociatku staci ak pojdes behat 3x denne kratsiu vzdialenost, lebo ak chces aby bol beh pre teba potreba potrebujes si k tomu vybudovat vztah, a to zaberie nejaky cas...
1) 3 az 4 dni zadrziavaj velku potrebu.
2) vzdial sa dost daleko od najblizsieho WC.
3) utekaj na zachod
A mas to - tvoj beh je priam potreba.