A prečo chceš ísť akurát sem?..Ver mi belfirin pre teba nebude ničím zaujímavý. Tam to je len rodinách,ktoré sú tam od začiatku..Pre nováčikov nič zaujímavé..
Ak si aj v RPG nováčik, tak ver, že to nieje práve nejlepšia voľba..RPG sa tam pohybuje v rozmedzí 8-15 viet...
ano aj ja chcem vediet !!! co je to sloovo ??? ak su este niake RPG teda vviem ze su ale napiste mi na mail sandika.sutkova@centrum.sk RPG hrami som posadnuta !!! a ak niekto vie nahodou to slovo tak aj to napiste
podstata témy je Najpodstatnejsie slovo... ak by chcela vediet inu stranki tak to sem napíše tak nepíšte su same kokotiny a starajte sa o seba. A to slovo by som aj ja rád vedel... Je tam tolko ludí že je až nemožne aby tolko ludí prislo na to slovo.... neche sa mi tomu verit. A ešte nieco pre ostatných ake su dobre stranky? Rokfort? tam kde je 0,001 sanca ze ma zoberu? nie dakujem a ostatne? rad si vypocujem tie návrhy.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
žeby štúdium ???
Ak si aj v RPG nováčik, tak ver, že to nieje práve nejlepšia voľba..RPG sa tam pohybuje v rozmedzí 8-15 viet...
Skús iné RPG stránky