Skúšali ste niekto tuto zaujímavú možno zarábania peňazí?
Na to aby ste sa tým mohli živiť potrebujete veľký bank od 1000 tak do 5000 eur. Inak dá sa začať aj s 300 eurami ale stávky musia byť malé.
Pri 1000-50
@michael760 No. Zarobiť si na tom sa určite dá, ale na konci to bolo pekne napísané, čo to obnáša (až na analýzu trhu s mäkkým i ). Hlavný problém by som videl v tom, aby ti niekto tvoju ponuku prijal. Ale treba skúsiť, má to aj tréningový mód, tak za vyskúšanie to stojí.
@gibi
Tvoju ponuku prijal preto nemôžeš hádzať sumy kde chceš ale musí to mať systém. Začneš tam kde je viac peňazí buď na back alebo lay. Ak je viac peňazí na backu bude to tlačiť dole lay, a naopak.
Chce to mesiace tréningu aby si pochopil trhy. Poznám Čecha ktorý na tom dokáže zarobiť 800-1500 eur behom jedného tradingu.
@gibi
Ja som sa tomu venoval 2 roky dozadu, áno dá sa na tom perfekte zarobiť, ale skončil som s tým.
Dôvod morálny, pripadalo mi to ako obchodovanie na Wall st. a to neznášam. Zarábal som bez toho aby som nejako prispel niečim spoločnosti
@michael760
dufam ze toto si nemyslel vazne :
Dôvod morálny, pripadalo mi to ako obchodovanie na Wall st. a to neznášam. Zarábal som bez toho aby som nejako prispel niečim spoločnosti
urcite je to super dvovod tak chod do fabriky za 330 a rozdavaj to chudobnym rodinam aby si prispieval spolocnosti alebo nech natebe testuju ucinky novych liekov aby si prispieval spolocnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tvoju ponuku prijal preto nemôžeš hádzať sumy kde chceš ale musí to mať systém. Začneš tam kde je viac peňazí buď na back alebo lay. Ak je viac peňazí na backu bude to tlačiť dole lay, a naopak.
Chce to mesiace tréningu aby si pochopil trhy. Poznám Čecha ktorý na tom dokáže zarobiť 800-1500 eur behom jedného tradingu.
Ja som sa tomu venoval 2 roky dozadu, áno dá sa na tom perfekte zarobiť, ale skončil som s tým.
V princípe je to to isté.
dufam ze toto si nemyslel vazne :
urcite je to super dvovod tak chod do fabriky za 330 a rozdavaj to chudobnym rodinam aby si prispieval spolocnosti alebo nech natebe testuju ucinky novych liekov aby si prispieval spolocnosti