@dumbledore no ano... mam ju doma .) original je sice urcena na cokoladovy napoj, ale su to take "cipsy" a v zivote som z toho nerobila horucu cokoladu, zerem to samotne
@dumbledore tato konkretne lyra, neviem teraz najst presne tu, co mam, nic moc na webe nemaju ( » lyrachocolate.com) - ale tuto znacku kupis asi v kazdych bio potravinach (teda na svk), ale je viac tych vyrobcov. slovenski, ofc. na vselijakych trhoch a marketoch a urban hipster akciach zozenies
opravím ta myslíš ked máme chut nas sladké nie samotný cukor hej?
noo zvyknem mat v zásobe dropsy bez cukru na zahnatie tuzby po sladkom ale to moc nefunguje a potom ich zjem vela takže
čo funguje je dať si červený grepfruit...dáš si ho a prejde ta chut na všetko aspon na hodinku dve (myslím že to je kvoli horkosti)
Snazim sa vydrzat (aj ked to je tazke teraz , ak to nejde, tak si spravim kakao, s tym, ze to osladim karnitinom, co mam (sladky ako sirupcek a bez cukru) pripadne steviou
Inak ale som citala, ze bola teraz nejaka studia, a ze ak clovek ma chut na sladke, ma si zahrat tetris :p lebo ze sa clovek zacne sustredit na to aby stvorceky do seba zapadali a mozog prestane mysliet na sladke ale ak si chcel este nieco mimo ovocia, skus ryzovy, agatovy alebo javorovy sirup, len skoda ze je to tak drahe
ani nehovor, ak nie je doma nič sladké, tak sa idem zblázniť, v poslednom čase som si navykol na sladké až priveľmi, pritom od malička som jedol sladkého málo, to bude novou robotou a stresom. Ale ak nie je sladké, tak si dám aspoň čaj s cukrom, alebo kukuričné vločky s medom, alebo chlieb, to všetko obsahuje cukor, ale inak ho nedokážem vynahradiť.
@dumbledore ono sa to celkovo pouziva pri zdravej strave a upravenom jedalnicku, cize predpokladam, ze ak to ma sacharidy tak skor tie komplexne a nie jednoduche cukry zistim a napisem ti ts
vobec fakt vobec nie som na sladke.. ale ovocie jem .
ked mi ale na rodinnu oslavu daju sladke/cokolady, im to davam naspat, neviem robi mi to zle aj na zuby a su to setko stuzene masla s cukrom pomaly
zato som cipsovy clovek co ma rad slane koreniste veci
jedine ked som "mal" chut na sladke - ked som bol zhuleny, som zvykol zuvat zuvacky, aj dlho sa zviakalo tak to akosi pomahalo proste
@43 Praveze cim dlhsie si bez, tym menej ti ho treba. A cukor sa da, len neprehanat a kazdy ma tu hranicu inde, niekto taku, ze by ho nemal vobec
Clovek co na ranajky zje vajcia, alebo nejaky vhodny jogurt, alebo protein, vlasske orechy , na obed maso s ryzou a zeleninou a na veceru rybu s ryzou a zeleninou a bude sa takto stravovat dlhodobo garantujem, ze nebude mat chut na sladke, max po treningu a tam si cukor dat moze Ale vela ludi sa tak nestravuje
hmm stáva sa mi to málokedy avšak buď si niečo dám, alebo si dám ovocný čaj to sa neráta za ovocie, nie? alebo tvaroh s horkým kakaom si zvyknem dávať aj ke%d to nie je sladké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@luc.ka a prosím aká je to čokoláda?
» imageshack.com/i/plYO5nTUj... tato!
noo zvyknem mat v zásobe dropsy bez cukru na zahnatie tuzby po sladkom ale to moc nefunguje a potom ich zjem vela takže
čo funguje je dať si červený grepfruit...dáš si ho a prejde ta chut na všetko aspon na hodinku dve (myslím že to je kvoli horkosti)
ked mi ale na rodinnu oslavu daju sladke/cokolady, im to davam naspat, neviem robi mi to zle aj na zuby a su to setko stuzene masla s cukrom pomaly
zato som cipsovy clovek co ma rad slane koreniste veci
jedine ked som "mal" chut na sladke - ked som bol zhuleny, som zvykol zuvat zuvacky, aj dlho sa zviakalo tak to akosi pomahalo proste
Clovek co na ranajky zje vajcia, alebo nejaky vhodny jogurt, alebo protein, vlasske orechy , na obed maso s ryzou a zeleninou a na veceru rybu s ryzou a zeleninou a bude sa takto stravovat dlhodobo garantujem, ze nebude mat chut na sladke, max po treningu a tam si cukor dat moze Ale vela ludi sa tak nestravuje
@Melancholik Chalani na paleo by ti hneď povedali, že rybu