Bez všetkých, neviem si predstaviť byť v takom postkatastrofickom svete kde by som bola len ja preživšia
A psychicky? Stratiť niekoho, koho mám naozaj rada a som na neho naviazaná? Prežila by som. Stratu niektorých ľudí by som veľmi ťažko znášala, ale na to sa nezomiera...
tak traja sú istí, ale zase, neviem si nikoho z mojej blízkej rodiny predstaviť, že by už neboli v mojom živote, ani bez naj kamošky.. ale čo viem je, že bez mami si neviem predstaviť svoj život, život kde môžem byť ešte šťastná
Mama, sestra lebo su to pre mna najblizsi ludia, samozrejme nezverim sa im s tolkymi vecami ako kamaratke, ktorej vravim takmer vsetko, ale myslim, ze ony dve su moja jedina istota, ze ma aspon niekto na tomto svete ma naozaj rad (aj ked mamka je obcas trochu svojska, vybusna a naladova)
akože.. prežila by som určite, som proste už zvyknutá prežiť aj zlé veci, život ide vždy dalej, ale cítila by som sa spoko a šťastnejšia, ak sú tí 5 stále so mnou a to 3 sú rodina a jedna kamka a jeden kamko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A psychicky? Stratiť niekoho, koho mám naozaj rada a som na neho naviazaná? Prežila by som. Stratu niektorých ľudí by som veľmi ťažko znášala, ale na to sa nezomiera...