ja som raz skúšala podľa receptu čo som našla, že si to naukladať do alobalu so zeleninou.. naspodok dať zeleninu, potom plátok lososa, potom zas zeleninu, losos a navrch tuším zelenina ešte.. poliať to vývarom rybacím, (a neviem či ešte aj posoliť alebo dáke koreniny, to asi podľa chuti, už si nepamätám presne) zabaliť to riadne v alobale a dákych 15 minút to nechať na panvici keď sa ten alobal "nafúkne",, len mne to troška prihorelo odspodu tak na niektorých častiach bolo cítiť ten zhorený alobal .. tak na to by sa malo dať pozor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inak dusit treba kym je makky a vlacny, ale aby nebol rozmoceny
daj ho buď piecť alebo keď chceš diétnejšie, tak na pare
a losos sa vo všeobecnosti tepelne upravuje len veľmi krátko - pár minút...
v parnom hrnci mu davam tak 15 min, na panvici 12 min.
a dusit ho chcem lebo nechcem smazit a na internate mam s kuchynskeho riadu len panvicu a pokrievku