9. - A podla mna tuzba nieco dosiahnut,je to najdolezitejsie v zmysle zivota,ale kazdy ma ini nazor...Mala by som zacat rozmyslat,co chcem v zivote dosiahnut...
9.-To je obdivuhodne,pretoze vacsina ludi ked niekomu pomoze,nieco od toho caka...(teraz som si tak spomenula,co mi vravela mama,tak dost mile)
Zmysel zivota? Hm.. Urcite ho nezakladam na druhych... Som tu hlavne pre seba... Ale moj zmysel zivota je sprevadzat v zivote moju priatelku Byt jej oporou... A pomahat aj inym ludim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
6. v poho
ale hlavne pomahat ludom To jedine mi asi dava zmysel. Urovit nieco jeden pre druheho bez nejake odplaty...
9.-To je obdivuhodne,pretoze vacsina ludi ked niekomu pomoze,nieco od toho caka...(teraz som si tak spomenula,co mi vravela mama,tak dost mile)
Chcem aby tu po mne daco ostalo,plany su,takze coskoro sa budu realizovat..uvidime kam to dospeje.
Urcite nebudem len jeden z miliardy obycajnych ludi zijucih na tejto zem len tak a nikto ich nepozna a nevsimne si.
» www.birdz.sk/forum/forum.php...