PODLA MNA NAJHORSI UCITELIA SU NA ZAKLADKE NA STREDNEJ SA TO AJ DALO ALE KTORY PREDMET JE NAJHORSI A ASI TO ZALEZI NA UCITELOVY PODLA MNA NAJHORSI UCITEL JE UCITEL MATEMATIKY A PODLA VAS???
Ja neviem, ja som teraz skoncila ZŠ. Mala som velmi rada matiku, dejepis, slovencinu(literaturu ale i gramatiku).. chémiu som zbožnovala ... Hlawne náboženstvo, ked som citelke robila take nervy, a take otázky som jej dala, že ani sama na ne nevedela nájst odpoved Ale je to pica, vážná pica. Nenávidím ju. Ale dejepis? Júúú, moje oblúbene ♥ ... A teraz idem ny gympel, snád tam budú lepsi ucitelia, co sa týka spolužiakov, tak budem tam JEDNA, ktorej znicím život ... pomožete mi?
aj ja zakladku vidim z okna a zlata zakladna oproti mojej terajsej stredneej..... asi nikto z vas nepozna najhorsieho ucitela matematiky ktory sa nechava oslovovat pan Porfesor Péli vsade aj ked nie je v skole....minule nas rozdelil na žumpy a superstaaar....a on je nad Bohom....1 z matematiky ece nikomu nedal 2 tiez nie a rozdava iba 4-5 ...ale nastastie ho vyhodili takze mam pokoj tento rok v skole....
ja neviem suhlasim ze na zakladnej to bol des,ale u nas na strednej je to pohodicka..ucitelia su fajn a aj sa spolu nasmejeme sice najdu sa tam aj taky ktorych nemusim,ale nejak extra mi nevadia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
moja profka matiky bola super
tak by mal chodit do roboty rad, co by sa prejavilo aj na sposobe ucenia,
a vsetci by boli radi
no dobre.. pokus bol
ale ono to dosť záleží akí sú ku nám, také sú naše výsledky
a najhorší vyučujuci je ten, ktorý ta nuti učit sa ho