mám HTC HD2 a rozhodol som sa prejsť z cyanogenmod na clanky/android/android-hd2-mdeejay/ sformátoval som pamäťovú kartu a dal tam mdeejay_froyo_hd_v._3.7.rar no zastaví sa mi to pri logu HTC, ďalej nič...
@elkiller RobiL pozeral som, nenašiel som...mal som tam android, ale cyanogenmod a ten bol ako tak dobrý, ale mal som problémy z displayom vždy keď som chcel odblokovať mobil tak mi zhasol display a už pomohol len softreset :/ A mdeejay z wmmania.cz (xda) mi tam teraz nejde
@rainbowwarrior máš tam napísané "dievča" tak čo sa rozčuluješ?? Nevieš čo si? A mimochodom, kúp si desire, a máš pokoj... Takto to býva keď chce byť niekto silno coolový a nerozmýšla.
@weeman ja sa nerozčulujem...a ináč jasné, ja si kúpim HD2 a a za dva týždne si idem kúpiť desire...ja nie som tak silno rozmaznávaný -.- takže kto tu chce byť "silno coolový a nerozmýšľa" ?
a ešte, desire môže ísť niekam hd2 má väčší display, silnejšiu ram,-ku, gpu a cpu
a ani x10, galaxy s či milestone nie je takto multiplatformový (wm 6,5,wm 7, android a xda pripravuje aj symbian na hd2 ) takže ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a ešte, desire môže ísť niekam hd2 má väčší display, silnejšiu ram,-ku, gpu a cpu
a ani x10, galaxy s či milestone nie je takto multiplatformový (wm 6,5,wm 7, android a xda pripravuje aj symbian na hd2 ) takže ?