Zdravím, tak opíšem môj problém mal som PC ktorý sa mi konkrétne asi po pol rok používania začal neskutočne kaziť keďže niesom boch vie ako skúsený v tejto oblasti vždy sa stupňovala jedna chyba a to naskočenie modrej obrazovky zo začiatku to bolo každý p
je slangové označenie chybového hlásenia, ktoré operačný systém Microsoft Windows zobrazí v situácii, kedy došlo k závažnej systémovej chybe, z ktorej nie je schopný sa zotaviť. Toto chybové hlásenie sa zobrazí cez celú obrazovku, bielym písmom na modrom pozadí (odtiaľ názov).
Obrazovka smrti bola v tej či onej podobe prítomná vo všetkých operačných systémoch rady Windows od Windows 2.0. V OS/2 jej odpovedá Čierna obrazovka smrt
@lado212 - v 92%tách prípadov ju spôsobujú vírusy, v 5%tách prípadov zlé ovládače, v 3%tách prípadov hardvérová chyba... keď sa ti to stane nabudúce, tak si na papier DOSLOVNE odpíš celý ten text, a postni ho sem do fóra, alebo mne do pošty, zagooglime, uvidíme či niečo zistíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
taketo daco?
je slangové označenie chybového hlásenia, ktoré operačný systém Microsoft Windows zobrazí v situácii, kedy došlo k závažnej systémovej chybe, z ktorej nie je schopný sa zotaviť. Toto chybové hlásenie sa zobrazí cez celú obrazovku, bielym písmom na modrom pozadí (odtiaľ názov).
Obrazovka smrti bola v tej či onej podobe prítomná vo všetkých operačných systémoch rady Windows od Windows 2.0. V OS/2 jej odpovedá Čierna obrazovka smrt
wikipedia
@jeko nič, maximálne brat hrá cs-ko
@matheusko praveže zo starého tam nieje nič všetko je komplet nové