je fajn, ze on v podstate na tom "zaraba" .. nezavidim mu... ale proste, dokazuje to teoriu, ze za svoje stastie si je clovek vzdy zodpovedny sam ci je bohaty,chudobny... kazdy moze byt stastny
to je clovek co asi pochopil zmysel zivota a povedal si ze zivot sa zit musi taky aky je a aj ked to nie je co by asi chcel dalo mu to vela a je taky aky je, takyto ludia mi davaju najviac silu prezivat zle a tazke dni
Ked pozeram videa kde su ludia co su na tom milion krat horsie ako ja a su spokojny , nechapem preco ja som taky kkt co nikdy nic nedotiahne dokonca a nikdy nebude stastny dpc ale stale taky zostavam nedokazem sa s tych videi ani z nicoho poucit
prečo žiadna spravodlivosť? ľudia si akurát neuvedomujú že šťastie vzniká v ich v hlave a niektorí potrebujú vidieť takého borca aby pochopili že ich život založený na nespokojnosti, fňukani a nadávaní je len strata času.
je to na hovno ale ak s tým vie žiť tak prečo nie no niektorý ludia sa deformujú zámerne alebo to bolo len vymyslené v CSI ? ja by som to asi nedokázal tak žiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
..kvak..
..kvak..
@nothingspecial bol na SK ?
@jurino555 (thumbups)
..kvak..
..kvak.. xDD
@nothingspecial hopla to asi nestihame drahe vstupne to by som musel predat nieco hm ale uz nemam co
..kvak kvak..
@stuntbiker ty kokos divaj na ňho prečo už kváka aj @louis ?
Ako sa chova v sukromi, to nevieme.
Ale bojovnik je to bez pochyby.... motivuje ludi a za to klobuk dole.
Ale fakt by som nedal ruku do ohna za to, ze je stastny.
..kvak..
..kvak..
bojím sa ťa!
a preto som tu som exorcista a musim to z neho vyhnat
nemas sa coho bat zatial
..kvak..