Teraz absolutne nehladte na moje stare prispevky... chalani co robite ako sa chovate ked ste zamilovany? A baby ake su znaky zamilovaneho chalana??helppp ((
Radšej sa uč, venuj škole, záľubám, hooby, rodine a nie chlapcov obháňať. Zaoberáš sa a robíš problémy z vecí na ktoré máš čas. Načo zbytočne riešiť hovadiny? Môj prvý vzťah som riešil až v 18 rokoch. Dovtedy som mal len úlety a tak užíval si nezáväzne. Neviem si predstaviť že v 15 by som mal mať depky zo žien...
asi hrozne, pretože zamilovaný som bol len dva krát a obe ma opustili kvôli niekomu inému
rád vyznávam city, snažím sa ju tešiť, zaujímam sa a chcem tráviť v jej spoločnosti čo najviac času, a tak ...
snažím sa byť už sebareflexne objektívny, nechcem nikoho do ničoho nútiť ani tlačiť (ak sa to stane), neviem či pôsobím ,,nátlačne,, podľa mňa nie, chyba je určite niekde inde (nehovorím že výlučne v tom človeku) - určite aj vo mne, asi sa len tak k niekomu nehodím ... takže z tejto dvojdielnej štatistiky som zrejme otravný
hackni sa mu na FB a zisti čo vypisuje najlepším kamarátkam o tebe a budeš mať jasno
to musíš kua cítiť, rozžiari sa pri pohľade na teba, vyhľadáva tvoju spoločnosť, zaujíma sa o teba a tvoje dobro... čojaviem, niekedy ani on sám podľa mňa nevie či je zamilovaný alebo ho len priťahuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
rád vyznávam city, snažím sa ju tešiť, zaujímam sa a chcem tráviť v jej spoločnosti čo najviac času, a tak ...
snažím sa byť už sebareflexne objektívny, nechcem nikoho do ničoho nútiť ani tlačiť (ak sa to stane), neviem či pôsobím ,,nátlačne,, podľa mňa nie, chyba je určite niekde inde (nehovorím že výlučne v tom človeku) - určite aj vo mne, asi sa len tak k niekomu nehodím ... takže z tejto dvojdielnej štatistiky som zrejme otravný
to musíš kua cítiť, rozžiari sa pri pohľade na teba, vyhľadáva tvoju spoločnosť, zaujíma sa o teba a tvoje dobro... čojaviem, niekedy ani on sám podľa mňa nevie či je zamilovaný alebo ho len priťahuješ
radšej si choď upratať izbu