Čau baby, mal by som yaku otazku ci by vam vadil vo vztahu bi chalan a ci by ste mu dovolili obcas ak by podnikol daky zalet za inym chalanom ??? Dakujem...
Kým sa mu páčia iba dievčatá, tak moju konkurenciu tvorí iba 50% populácie. Ak sa mu páčia aj chlapci, tak mi ho môže zviesť prakticky ktokoľvek
Ale teraz vážne, trochu vadilo. A samozrejme, že by som nechcela, aby chodil za inými (je jedno či chlapcami alebo dievčatami, tak či tak by som to brala ako neveru)
jo a ani homosexualita nie je o tom, že človek jebe na všetky strany, ale sorry, ak niekoho ľúbiš a si s ním vo vzťahu a hovoríš, že si takej sexuality, akej si, tak ti je úplne, ale úplne jedno, čo má medzi nohami. ak ti chýba intimita s chlapom, tvoj "problém" je niekde inde.
nemal som dievca uz velmi dlho, ale teraz si s jednou skvele rozumiem, paci sa mi aj...Ale neviem si pomoct, nechcem byt kurva a tak ju nechcem podvadzat ale proste potrebujem aj chalana...
pozri, ja som presvedčená o tom, že sexualita (a aj gender) nie je čiernobielo daná vec, že to je spektrum. takže áno, je dosť možné, že sa ti môže nejaké dievča páčiť, ale myslím si, že vzhľadom na svoj prístup, by si mal ostať pri chlapcoch. hlavne pre tvoje psychické dobro, nech sa netrápiš v niečom, v čom sa nebudeš cítiť úplne a neustále ti bude niečo chýbať.
Poptacujem na tom Ako myslis, ze mam zly pristup ? Akoze by som myslel na chalanov ? Mozno by sa to zmenilo a stacilo by mi po case iba pečko dáke Neviem sãm....;/
Wtf
Akoze existuju otvorene vztahy a vselico, nic proti.
Ale ked sa to takto opytas, ci by nevadili zalety, chlape po pysku by si distal odo mna.
Este ma zaujima, keby si chodil s hetero dievcatom, mohla by ona mat zalety? Ci nie, lebo ineho chlapa ako teba by jej nebolo treba?
Aj mne sa to páči, aj keď ešte chcem aby mi povedala v čom mám zlý prístup Možno by to bolo všetko super a nemyslel by som na žiadne zálety, ale asi by mi to nedalo
zlý prístup je ten, že ak máš vzťah s jedným človekom, nemáš prečo jebať s iným. a to, že si bisexuál ťa neospravedlňuje.
to je ako keby mňa strašne moc priťahovali blond aj čiernovlasí muži, mala by som vzťah s blonďakom, ale mala by som zálety s čiernovlasým, lebo to strašne láka.
proste nie. nie nie nie.
nie je rozdiel, či je to muž či žena, máš jedného partnera a naraz máš byť priťahovaný oba jedným, ak chceš mať monogamný zdravý vzah. bisexualita neospravedlňuje neveru.
Však práve to, že nerád by som ju klamal takto. Babu som nemal dlho ale ja prosto potrebujem sa stretávať s chalanom po rokoch čo som mal taký vzťah..(nepotrebujem ani sex, stačia nám ruky) takže to nie je ani také pravé podvádzanie, ale ajtak....Možno by som bral aj bi holkua mali by sme každý pre to pochopenie
ja by som s bi chalanom ani nechodila, pretože by som stále mala pocit ho nedokážem dostatočne uspokojiť a tak.. že by mu chýbali chlapi potom, keby s ním chodím dlhší čas (čiže by som mu netolerovala žiadne zálety)
človeče teba diabol pokúša naporiadok, neda ti určite spávať....
ako katolík vieš, že je to smilstvo...
a potom je tu aj AIDS, toho sa akože nebojíš, byť tebou rozmýšľam o náprave a prosil Boha v modlitbách o pomoc a pevnú vôľu strániť sa týchto ohavností....
@rasto212 kámo, hlavne, že máš v profilovke katolík a gay tak tu netrep pičoviny. Teraz neviem ako ti mám pomôcť, ale ak si bisexuál tak to čo si vypustil zo svojich úst, tak to je totálny bullshit. Akože predstav si že máš priateľku a ona ti povie: "Dneska si idem zašu*ať s jedným chlapom." Myslím, že by ti v tom momente v hlave nelietali poziívne myšlienky. Ak niekoho miluješ nie je čo riešiť, ale ako pozerám, tebe ide len o sex. Vo vzťahu nejde len o sex, ale i o tolerovanie, úprimnosť a samozrejmu dôveru k partnerovi a nevera je presný opak. No ja si skôr myslím, že si gay ale nechceš si to priznať, pretože by to ostatní nepochopili. No táaak, žijeme v 21. Storočí, homosexualita je v dnešnej doba skôr viac normálna ako nenormálna. Nie je na tom nič zlé a nemá nikoho zaujímať s kým žiješ a akého je ten človek pohlavia.
@Google123 , neviem možno som asi gay ale konečne som stretol babu, ktora sa mi paci a super sa pri nej citim, a ona pri mne tiez...Len zas na druhej stranke neviem ako by som sa zbavil pocitu, ze potrebujem daco mat aj s chalanom...ale to je mozno iba o zvyku z minulosti, ale sakra, fakt ma to laka....Ale vztah s babou by som hned bral a hlavne s nou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale teraz vážne, trochu vadilo. A samozrejme, že by som nechcela, aby chodil za inými (je jedno či chlapcami alebo dievčatami, tak či tak by som to brala ako neveru)
pouvažuj skôr nad tým, či nie si gay, btw. pretože bisexualita fakt nie je o tom, že potrebuješ jebať na všetky strany.
pozri, ja som presvedčená o tom, že sexualita (a aj gender) nie je čiernobielo daná vec, že to je spektrum. takže áno, je dosť možné, že sa ti môže nejaké dievča páčiť, ale myslím si, že vzhľadom na svoj prístup, by si mal ostať pri chlapcoch. hlavne pre tvoje psychické dobro, nech sa netrápiš v niečom, v čom sa nebudeš cítiť úplne a neustále ti bude niečo chýbať.
Akoze existuju otvorene vztahy a vselico, nic proti.
Ale ked sa to takto opytas, ci by nevadili zalety, chlape po pysku by si distal odo mna.
Este ma zaujima, keby si chodil s hetero dievcatom, mohla by ona mat zalety? Ci nie, lebo ineho chlapa ako teba by jej nebolo treba?
čiže bisexuálny človek sám o sebe by mne nevadil ... no na monogamiu si potrpím.
ale viem existujú ľudia ktorým by to nevadilo...
to je ako keby mňa strašne moc priťahovali blond aj čiernovlasí muži, mala by som vzťah s blonďakom, ale mala by som zálety s čiernovlasým, lebo to strašne láka.
proste nie. nie nie nie.
nie je rozdiel, či je to muž či žena, máš jedného partnera a naraz máš byť priťahovaný oba jedným, ak chceš mať monogamný zdravý vzah. bisexualita neospravedlňuje neveru.
okolo seba.
ako katolík vieš, že je to smilstvo...
a potom je tu aj AIDS, toho sa akože nebojíš, byť tebou rozmýšľam o náprave a prosil Boha v modlitbách o pomoc a pevnú vôľu strániť sa týchto ohavností....