Pekne popoludnie prajem . Priatel si kupil bicie (Sonory) a zacina sa na nich ucit hrat. Ochvilku ma narodeniny a ja rozmyslam, ze by som mu kupila nieco k bicim, no velmi sa v tomto nevyznam... Nahradne palicky, nejaku knizku s notami? Alebo co by pote
Tak ak si kupil zakladnu sadu (kopak, kotel, rytmicak, prechody, hihatka, crash), tak mu dokup napr. rozsirenu supravu cinelov, pripadne dvojslapku.. podla toho, co mu chyba Ved ked to vyuzije, moze mat kludne 20 bubnov okolo seba
no to dost zavisi od toho kolko penazi si na to ochotna obetovat... lebo take veci ako nove dobre cinely a podobne su mrte drahe... ale mna by napriklad potesili nejake pekne palicky - nie take klasicke len drevene, ale nejake farebne..
@unteachable@pinkprincess dakujem vam. pozeram na nete a rozmyslam nad palickami Ahead alebo Vic Firth... alebo metlickami - tie by sa mu hodili, keby nechce robit velky hluk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» sk.sluchatka.net/69-etymotic-er-...
a myslím to smrtelne vážne !
@n0win0u dost drahe
@hnisavica ano? a to je kto?