@smajdalf Viem, že Tieto bicykle su špecifický drahé. Minimálne 600€ za normálny bicykel, ale ja len či niekto náhodou nemá, ktorý stoji v pivnici. Ale vdaka A ty sa v bikoch vyznáš čo?
@patrikjeuzobsadene sám si povedal že vieš že sú to drahé bicykle, tak jakýpak copak ? Si myslíš že niekto ti predá, nie, dá bicykel v hodnote 700€ a hore za 300€ ? V akej dobe (a krajine) to žiješ ?
bratm uplne za 250€ kupiš celkom super bike nalešteny v obchode, len sa treba trochu porozhliadnuť, tu v KE maju v sportdirect za 250€ taky ppci bike xD
@patrikjeuzobsadene nepocuvaj ludi co sa tomu nerozumeju, ja mam bicykel za 9000sk novy a ked som mal 15a16rokou tak som na nom spravil vyse 4000km, a teraz pred 2mesiacmi(ano uz ma vyse 9rokou ten bicykel) som ho vytiahol z pivnice, vymenil som na zadnom kolese lozisko s prehadzovackou komplet, retaz a dokopy aj z pracou som platil 35€. Ked si to nekupujes v predajni kde nafuknutie gumy stoji 20€ tak si mozes zohnat aj novy bicykel za slusnu cenu.
A tu nehladaj ked chces pouzity, ale v bazaroch, alebo ako tu niekto napisal bazos.
@patrikjeuzobsadene tak si nieco poskladaj vela krat to vyde ovela lacnejsie. do 300€ sa da poskladat kvalitny bicykel, pokial si budes vyberat tie starsie suciastky. Starsie myslim ako napriklad ked uz zoberes naboj na zadne koleso, tak teraz sa dava do bicyklou len taky ze sa da jednoducho rukou rozobrat a stoji okolo 50€ ale skoro taky isty len na to musis zobrat kluc stoji 10€ a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ked chches poznat blahobyt kup si kolo Favorit.
Fakt nechceš tu favoritku?
A tu nehladaj ked chces pouzity, ale v bazaroch, alebo ako tu niekto napisal bazos.