Neviete mi poradit ako to treba vyhubit (okrem domcekov)? Google hovori, ze su to termity, ale to je hlupost podla mna, jedli nam cheesecake a nie stolicku prosim ak niekto viete ako sa toho zbavit, dajte mi vediet, je hrozne byvat niekde jeden den
Potesim ta
Ak byvas v bytovke, tak v takom pripade to treba nahlasovat spravcovi (idealne aj s dalsimi susedmi) a treba vystriekat celu bytovku.
Super ze
Ak to mate v dome, tak na to su pripravky
Ouuu kedysi som zvádzal boje s mravcami na chalupe keď som mal tak 12 lebo si velice spravili cestičku do domu tak som im nastražil rôzne pasce od chemických posypov cez biolit a pod Dokonca bol aj taký lepivý domček s arómou čo ich lákala ale odťal nevyliezli
Ale ideálne bol fakt taký posyp chemický, že oni si to pobrali k sebe "domov" a to ich vyhubilo
To budu mlade faraonov. Hlavne nestriekat biolitom apod. Kupit granule, ktore si nanosia do hniezda, casto vysavat a nenechavat jedlo na stole (kup si dozu).
Treba mať poriadok v byte hlavne.. Nehovorím že mate doma bordeľ (aby si to nevzala ofenzívne) len proste treba mať poriadok nam každy rok minimalne raz pride uplna invázia mravcov tak na par dni uplne všetko furt odkladame, vysavame pravidelne aj každy deň a oni ak nemajú potravu tak sa presunú.
@kittan nuz, napisala som, ze tu byvam jeden den, takze moc neovplyvnim ako dodrziavali poriadok ludia predo mnou ^^
dakujem za rady, faraony som zahliadla tiez, ale tie biele vobec no a susedia na to len tolko, ze uz bola viackrat vykonana dezinsekcia, ale vdaka par neprisposobivym ludom to bolo bez efektu
Ak vies kde maju hniezdo tak znicit. Ina moznost nie je. Mne sa do bytu jebali mravce a kedze Melisko uz nezije, tak som ich musel poriesit sam. Najskor som len vystriekal miesta kde sa zdrziavali a este som im povedal, ze "kristus vas ochranuj ak vas tu este raz uvidim". Oni sa po par dnoch vratili, tak som ich prenasledoval az som si vsimol, ze si na balkone z prachu urobili 3 mensie mraveniska. Toz, prisiel metlovy hurikan a sprej na svabov a odvtedy je klud. Nechcel som to spravit, ale inak to fakt nejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak byvas v bytovke, tak v takom pripade to treba nahlasovat spravcovi (idealne aj s dalsimi susedmi) a treba vystriekat celu bytovku.
Super ze
Ak to mate v dome, tak na to su pripravky
Ale ideálne bol fakt taký posyp chemický, že oni si to pobrali k sebe "domov" a to ich vyhubilo
dakujem za rady, faraony som zahliadla tiez, ale tie biele vobec no a susedia na to len tolko, ze uz bola viackrat vykonana dezinsekcia, ale vdaka par neprisposobivym ludom to bolo bez efektu